Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

HTC Butterfly 2

HTC Butterfly 2
Scherm 5 inch
Camera 13 megapixel

HTC Butterfly 2: nieuwe middenklasser van HTC

De HTC Butterfly 2 is de opvolger van de smartphone die de telefoonmaker ruim een jaar geleden uitbracht.  Uit de certificering van de NCC, de Taiwanese tegenhanger van de Amerikaanse FCC, blijkt dat de Butterfly 2 overweg kan met 4G en dat het over een 5 inch-scherm met een 1080p-resolutie beschikt. Net als zijn voorganger is er 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen aan boord, maar bijvoorbeeld de camera’s hebben een upgrade gekregen.

Aan de achterzijde is een 13 megapixel-camera met een ledflitser te vinden en aan de voorzijde een 5 megapixel-frontcamera. De camera’s zijn mogelijk identiek aan de van de HTC Desire 816.

Verder heeft de Snapdragon S4 Pro-chip plaatsgemaakt voor een Snapdragon 801-chip die beschikt over vier kernen met een maximale kloksnelheid van 2,5GHz. Ook ondersteuning voor 4G, nfc, bluetooth 4.0 en wifi ontbreekt niet. Wat de precieze afmetingen van de HTC Butterfly 2 zijn, is niet bekend. Zijn voorganger meet 143 bij 71 bij 9 millimeter en heeft een gewicht van 140 gram.

Pluspunten Butterfly 2

  • Groot en scherp scherm
  • Vlotte specs
  • Ondersteuning voor 4G

Minpunten Butterfly 2

  • Batterij is niet vervangbaar
  • Behuizing gemaakt van goedkoop plastic
HTC Butterfly 2
Welke HTC Butterfly 2 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC Butterfly 2 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

‘HTC Butterfly 2 met snellere processor in de maak’

‘HTC Butterfly 2 met snellere processor in de maak’

Nieuws Vorige maand dook er al een foto op van de HTC Butterfly 2, de opvolger van de smartphone die de telefoonmaker ruim een jaar geleden uitbracht.  Een recente certificering die…