De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

HTC Desire 10 Lifestyle

Stijlvolle midranger met tegenvallende specs

De HTC Desire 10 Lifestyle is een nieuwe midranger van HTC, die het vooral moet hebben van zijn design. Hoewel de behuizing grotendeels plastic is, zijn er ook metalen randen en een mooi afgewerkte cameralens aanwezig. Hierdoor oogt de Desire 10 Lifestyle iets luxer dan andere middenklassers, al is de hardware beduidend minder krachtig.

Zo wordt de Desire 10 Lifestyle aangedreven door de Snapdragon 400-chip, een flink verouderde chip die doorgaans alleen in budgettoestellen te vinden is. Wel heeft de smartphone een flinke 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan uitbreidbaar opslagruimte. De 2700 mAh-accu voorziet het geheel van stroom.

De HTC Desire 10 Lifestyle in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De HTC Desire 10 Lifestyle kenmerkt zich vooral door het fraaie design en de camera aan de achterkant. Onder de motorkap is het toestel echter wat minder spectaculair. Hieronder hebben we de belangrijkste specificaties van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Draait op de Snapdragon 400-chip met 3GB RAM
  • 5,5 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • Voorzien van Android 6.0 (Marshmallow)
  • 13 en 5 megapixel-camera maken prima foto’s

Meer over de HTC Desire 10 Lifestyle

Een groot minpunt van de HTC Desire 10 Lifestyle is dat het 5,5 inch-scherm een lage resolutie van 1280 bij 720 pixels heeft. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 267 ppi, waardoor beelden af en toe korrelig ogen en het display niet erg scherp is. Het is opvallend dat HTC kiest voor een 720p-scherm, aangezien goedkopere toestellen als de Motorola Moto G4 en Nexus 5X een full-hd-scherm bieden.

Daar komt bij dat de Desire 10 Lifestyle draait op Android 6.0 (Marshmallow), terwijl Android 7.0 (Nougat) al beschikbaar is. Wel legt HTC zijn fijne Sense-skin over de software, maar het is jammer dat er niet standaard Nougat aanwezig is. Bovendien is het door de verouderde chip niet heel aannemelijk dat het toestel nog een update krijgt.

htc desire 10 lifestyle

Een belangrijke feature van de HTC Desire 10 Lifestyle is de camera. De camera aan de achterzijde maakt foto’s in 13 megapixels, terwijl de frontcamera het moet doen met 5 megapixels. De camera heeft een diafragma van f/2.2, een ingebouwde HDR-modus en een vlotte autofocusfunctie.

De HTC Desire 10 Lifestyle wordt medio oktober verkrijgbaar in Nederland voor 349 euro. Het toestel komt beschikbaar in de kleur Black Gold. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws en de review van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire 10 Lifestyle

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu