De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

HTC Desire 20 Pro

Alles over de HTC Desire 20 Pro op een rij

De HTC Desire 20 Pro is op 12 augustus gepresenteerd voor de Europese markt, nadat het toestel eerder al een Taiwanese launch had gehad. Het toestel heeft een adviesprijs van 279 euro, bevat een groot scherm van 6,5 inch en heeft vier camera’s op de achterkant.

Specificaties HTC Desire 20 Pro

Het scherm van de Desire 20 Pro is 6,5 inch groot en bevat een klein gaatje voor de frontcamera. De schermranden zijn smal en dat zorgt ervoor dat de voorkant voor ruim 90 procent uit scherm bestaat.

De HTC Desire 20 Pro wordt aangedreven door de Snapdragon 665-processor en er is 6GB werkgeheugen aanwezig. Door die combinatie kun je prima gebruikmaken van social media-apps, WhatsApp of Netflix. Een spelletje spelen is ook geen probleem, maar zware grafische games kun je niet spelen op de hoogste instellingen.

HTC Desire 20 Pro

Het interne geheugen van 128GB is makkelijk en snel uit te breiden met een geheugenkaartje. De accu is 5000mAh groot en snelladen is ook mogelijk. Aan de achterzijde is een fysieke vingerafdrukscanner geplaatst, waardoor alleen jij het toestel kunt ontgrendelen. Muziek luister je via de koptelefoonaansluiting of natuurlijk via bluetooth. De 20 Pro wordt geleverd met Android 10 en de eigen HTC-schil die daar overheen ligt.

Totaal vijf camera’s aan boord

HTC Desire 20 Pro

Aan de voorkant is een selfiecamera te vinden van 25 megapixel. Daarmee schiet je niet alleen een goede foto, maar ook videobellen is geen probleem. Aan de achterkant zijn nog eens vier camera’s te vinden. De hoofdcamera schiet plaatjes van maximaal 48 megapixel en ook is er een groothoeklens aanwezig. Daarmee leg je net wat meer van de omgeving vast, handig voor landschappen, architectuur of een grote groep mensen.

Tevens kun je close-ups maken, waarbij je een bloemknop of bijvoorbeeld insect toch goed kunt vastleggen. De vierde camera meet diepte-informatie, waardoor je een goede portretfoto kunt maken. Daarbij is de achtergrond vervaagd, terwijl het onderwerp juist scherp op de foto staat.

Dit toestel koop je als… op zoekt bent naar een toestel in het middensegment met leuke camera-mogelijkheden.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire 20 Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu