Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

HTC Desire 300

HTC Desire 300
Scherm 4.3 inch
Camera 5 megapixel

HTC Desire 300: kleine smartphone met een dualcore-cpu

De Desire 300 van HTC is een klein budgettoestel met een vrij groot 4,3 inch-scherm. Hierdoor kun je fijn foto’s op het scherm bekijken of meer berichten van WhatsApp of Facebook zien. De behuizing van de Desire 300 is lekker stevig en glimt niet, wat vette vlekken voorkomt. Daarnaast is de behuizing ook een beetje stroef, waardoor ‘ie niet zo snel uit je handen schiet. Altijd fijn.

Vanuit de doos draait de HTC Desire 300 op Android 4.1 Jelly Bean, de Android-versie waar de meeste Android-apps gewoon op draaien. Ook biedt HTC zijn Sense-software op het toestel aan, waarmee je een eigen thema kunt selecteren en toegang krijgt tot verschillende HTC-apps.

De Desire 300 is verder voorzien van een 1GHz dualcore-processor, 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte dat met een microSD-kaart uit te breiden is. Het 4,3 inch-scherm is groot genoeg voor de meeste taken en de schermresolutie van 800 bij 480 pixels kun je lekker mee browsen.

Foto’s worden geschoten met de 5 megapixel-camera aan de achterzijde waar je tevens 720p-video’s mee kunt opnemen. Ook is er een 0,3 megapixel-frontcamera beschikbaar. Hiermee kun je selfies sturen of videochatten.

Pluspunten Desire 300

  • Lekker compact formaat
  • Aantrekkelijk prijskaartje
  • Voorzien van capabele specificaties

Minpunten Desire 300

  • Matige schermresolutie
  • Weinig werkgeheugen aanwezig
HTC Desire 300
Welke HTC Desire 300 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC Desire 300 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?