HTC Desire 510

1/4

HTC Desire 510: betaalbare telefoon met 4G

De Desire 510 is een middenklasser met 4G-ondersteuning en een recente versie van Android. De opvolger van de Desire 500 is beschikbaar in de kleuren Terra White en Meridian Grey en werkt met een apart verkrijgbaar Dot View-hoesje. Hiermee kun je, zelfs als de cover gesloten is, telefoontjes beantwoorden. Ook kun je gemakkelijk notificaties en het weer checken, zonder dat je het hoesje hoeft open te maken.

De voorzijde van de HTC Desire 510 wordt gedomineerd door een 4,7 inch-scherm met een relatief lage resolutie van 854 bij 480 pixels. Onderhuids vinden we een 1,2GHz quadcore-processor (Snapdragon 410), 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan uitbreidbare opslagruimte. De telefoon bestaat grotendeels uit plastic en meet 139,9 bij 69,8 bij 9,99 millimeter. Met 158 gram is hij relatief zwaar voor zijn formaat. Kom ook meer te weten over zijn opvolger, de HTC Desire 516.

De HTC Desire 510 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De HTC Desire 510 heeft het kenmerkende HTC-design dat bestaat uit één stuk plastic lijkt te bestaan. Het toestel heeft een zacht prijskaartje, maar ook niet de beste specs. Toch is de Desire 510 vlot genoeg om Android vloeiend te draaien en hij is, dankzij de gebruiksvriendelijke interface, gemakkelijk in gebruik. Hieronder hebben we de belangrijkste features op een rijtje gezet.

  • 4,7 inch-scherm met 854 bij 480 pixels
  • Vlotte 64-bit quadcore-processor van Qualcomm
  • 8GB opslag, eventueel uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje
  • Twee capabele camera’s met 5 en 0,3 megapixels (zonder flitser)

Meer over de HTC Desire 510

HTC Desire 510

Dat het 4,7 inch-scherm slechts een resolutie van 854 bij 480 pixels heeft, is eigenlijk het enige nadeel van de HTC Desire 510. Want voor de rest is hij prima voorzien, met een vlotte quadcore-processor van Qualcomm, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan uitbreidbare opslag. Ook prettig is dat de smartphone standaard overweg kan met 4G en over een 2100 mAh-accu beschikt met een beltijd van maar liefst 17 uur. Veel andere toestellen in deze prijsklasse presteren op dit vlak beduidend minder.

“Er wordt al zolang over 4G gesproken, dat je gemakkelijk vergeet dat slechts een kleine selectie toptoestellen uitgerust is met deze technologie”, zegt Mark Moons, General Manager HTC Western Europe. “We zijn trots om met de HTC Desire 510 4G-snelheid te kunnen bieden aan consumenten met een kleiner budget. Gebruikers verwachten dat hun telefoon een mobiele entertainment hub is die hen ook onderweg voorziet van de nieuwste films, televisieprogramma`s en muziek. De indrukwekkende netwerksnelheden van de HTC Desire 510 zorgen ervoor dat dit moeiteloos kan.” De Desire 510 is tot slot voorzien van twee camera’s met 5 en 0,3 megapixel (frontcamera). Het toestel beschikt helaas niet over een flitser aan de achterzijde.

HTC Desire 510 Review

Momenteel beschikken we nog niet over een recensie-exemplaar van de HTC Desire 510. Zodra we het toestel uitgebreid hebben getest, lees je de review hier. Daarin zullen we onder andere het design, de prestaties en de camera van het toestel belichten.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire 510

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu