Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

HTC Desire 620

HTC Desire 620
Scherm 5 inch
Camera 8 megapixel

HTC Desire 620: midrange toestel met een bescheiden prijs

De Desire 620 is een betaalbare smartphone van de Taiwanese fabrikant HTC. Het toestel heeft midrange specs, een dunne behuizing en een lage prijs. Verder heeft het toestel  een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Dit zorgt voor een pixeldichtheid van 294 ppi; ruim voldoende om niet direct afzonderlijke pixels te kunnen zien.

De Desire 620 wordt aangestuurd door een 1,2GHz quadcore-processor, gebaseerd op de Snapdragon 410-chip. Verder draait het toestel  standaard op Android 4.4.4 (KitKat) en krijgt hij hoogstwaarschijnlijk geen  Lollipop-update. Wel kan het toestel overweg met 4G. Onderhuids is 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte te vinden. Laatstgenoemde is middels een geheugenkaartje uit te breiden, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je apps, foto’s en video’s.

De HTC Desire 620 in vogelvlucht

De HTC Desire 620 combineert prima specificaties met een laag prijskaartje. Daarnaast biedt het toestel ondersteuning voor 4G. We hebben de belangrijkste features van de smartphone hieronder op een rijtje gezet.

  • Lekker groot en scherp 5 inch-scherm
  • Kan overweg met 4G
  • Bescheiden prijskaartje
  • Vlotte 1,2Ghz quadcore-processor en  1GB werkgeheugen

Meer over de HTC Desire 620

htc desire 620In het overvolle midsegment weet de HTC Desire 620 toch op te vallen, wat voornamelijk komt door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vooral fijn is het grote 5 inch-scherm, dat er met de resolutie van 1280 bij 720 pixels ook nog eens scherp uitziet. Het scherm is ideaal voor multimediatoepassingen, zoals het bekijken van films en spelen van games. Met Android 4.4.4 (KitKat) en ondersteuning voor 4G is het toestel daarnaast voldoende toekomstbestendig.

Wel jammer is het feit dat het toestel maar 8GB aan opslagruimte heeft. Daarnaast wordt een (groot) gedeelte hiervan ingenomen door het besturingssysteem, dus er blijft niet veel over. Weliswaar  genoeg om enkele apps en games te installeren, maar wanneer je je gehele muziekcollectie op de smartphone kwijt wil, is het verstandig een geheugenkaartje aan te schaffen. Je kunt de HTC Desire 620 tot maximaal 128GB uitbreiden.

Foto`s schiet de midrange smartphone met een 8 megapixel-camera aan de achterzijde en een 5 megapixel-camera aan de voorzijde. Handig is  dat de achterklep van de Desire 620 te verwijderen is, zodat je de batterij kunt vervangen. Deze heeft overigens een relatief lage capaciteit van 2100 mAh, maar dat moet genoeg zijn om de dag mee door te komen.

Pluspunten Desire 620

  • Lekker groot 5 inch-scherm
  • Plaats voor twee simkaarten
  • 4G-ondersteuning

Minpunten Desire 620

  • Relatief weinig werkgeheugen
  • Slechts 8GB opslagruimte
HTC Desire 620
Welke HTC Desire 620 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC Desire 620 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

Top 5 goedkope Android-telefoons met 4G

Top 5 goedkope Android-telefoons met 4G

Nieuws Anno 2016 hoef je geen fortuin uit te geven voor een smartphone waarmee je ook van 4G gebruik kunt maken. Maar voor welk goedkoop 4G-toestel kun je het beste gaan? Wij zetten er 5 op een rijtje.
HTC introduceert grote Desire 620 voor 249 euro

HTC introduceert grote Desire 620 voor 249 euro

Nieuws HTC Nederland heeft de Desire 620 officieel aangekondigd. De grote smartphone heeft een 5 inch-hd-scherm en gaat zo'n 249 euro kosten.
HTC Desire 620 duikt op: midrange toestel met bescheiden prijs

HTC Desire 620 duikt op: midrange toestel met bescheiden prijs

Nieuws De nog onaangekondigde HTC Desire 620 is opgedoken op een Bulgaars blog. Het toestel heeft midrange specs, een dunne behuizing en een relatief lage prijs.