HTC Desire 620

HTC Desire 620: midrange toestel met een bescheiden prijs

De Desire 620 is een betaalbare smartphone van de Taiwanese fabrikant HTC. Het toestel heeft midrange specs, een dunne behuizing en een lage prijs. Verder heeft het toestel  een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Dit zorgt voor een pixeldichtheid van 294 ppi; ruim voldoende om niet direct afzonderlijke pixels te kunnen zien.

De Desire 620 wordt aangestuurd door een 1,2GHz quadcore-processor, gebaseerd op de Snapdragon 410-chip. Verder draait het toestel  standaard op Android 4.4.4 (KitKat) en krijgt hij hoogstwaarschijnlijk geen  Lollipop-update. Wel kan het toestel overweg met 4G. Onderhuids is 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte te vinden. Laatstgenoemde is middels een geheugenkaartje uit te breiden, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je apps, foto’s en video’s.

De HTC Desire 620 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De HTC Desire 620 combineert prima specificaties met een laag prijskaartje. Daarnaast biedt het toestel ondersteuning voor 4G. We hebben de belangrijkste features van de smartphone hieronder op een rijtje gezet.

  • Lekker groot en scherp 5 inch-scherm
  • Kan overweg met 4G
  • Bescheiden prijskaartje
  • Vlotte 1,2Ghz quadcore-processor en  1GB werkgeheugen

Meer over de HTC Desire 620

htc desire 620

In het overvolle midsegment weet de HTC Desire 620 toch op te vallen, wat voornamelijk komt door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vooral fijn is het grote 5 inch-scherm, dat er met de resolutie van 1280 bij 720 pixels ook nog eens scherp uitziet. Het scherm is ideaal voor multimediatoepassingen, zoals het bekijken van films en spelen van games. Met Android 4.4.4 (KitKat) en ondersteuning voor 4G is het toestel daarnaast voldoende toekomstbestendig.

Wel jammer is het feit dat het toestel maar 8GB aan opslagruimte heeft. Daarnaast wordt een (groot) gedeelte hiervan ingenomen door het besturingssysteem, dus er blijft niet veel over. Weliswaar  genoeg om enkele apps en games te installeren, maar wanneer je je gehele muziekcollectie op de smartphone kwijt wil, is het verstandig een geheugenkaartje aan te schaffen. Je kunt de HTC Desire 620 tot maximaal 128GB uitbreiden.

Foto`s schiet de midrange smartphone met een 8 megapixel-camera aan de achterzijde en een 5 megapixel-camera aan de voorzijde. Handig is  dat de achterklep van de Desire 620 te verwijderen is, zodat je de batterij kunt vervangen. Deze heeft overigens een relatief lage capaciteit van 2100 mAh, maar dat moet genoeg zijn om de dag mee door te komen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire 620

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu