De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

HTC Desire 630

Midranger met uniek verfdesign

De HTC Desire 630 is een midrange smartphone die qua design vrijwel identiek is aan  de HTC Desire 530. HTC heeft het toestel voorzien van een opvallend verfspetterdesign, door HTC ook wel ‘micro splash’ genoemd. Door  speciaal ontworpen verfopzetstukken en wisselende verfdruk is ieder toestel voorzien van een uniek ontwerp.  Net als zijn goedkopere broertje heeft de Desire 630 de beschikking over een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Ook draait het toestel op Android 6.0 (Marshmallow) met daaroverheen de Sense-schil van HTC.

Het grote verschil tussen de twee toestellen zit hem in de hardware. De Desire 630 maakt gebruik van een sterke Snapdragon 400-chip met een 1,6GHz octacore-core processor, 2GB aan werkgeheugen en een accucapaciteit van 2200mAh. Het toestel heeft 16GB aan interne opslagcapaciteit, maar dit is uitbreidbaar door een micro-sd-kaart. De HTC Desire 630 is maakt gebruik  van een 13 megapixel-camera aan de achterkant, en een 5 megapixel-camera aan de voorkant.

De HTC Desire 630 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De HTC Desire 630 is een midrange toestel dat zich onderscheidt van de rest door zijn opvallende design. Hieronder staan de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • Quadcore-processor (Snapdragon 400) met 2GB aan werkgeheugen
  • Is standaard voorzien van Android 6.0 (Marshmallow)
  • 13 en 5 megapixel-camera voor het maken van foto’s en video’s

Meer over de HTC Desire 630

De HTC Desire 630 draait uit de doos op Android 6.0 (Marshmallow). Deze nieuwe softwareversie voor Android-toestellen heeft een aantal interessante nieuwe functies. Zo kun je bijvoorbeeld van elke app afzonderlijk de permissies beheren, heb je met Doze een krachtigere  energiebesparende functie en voorziet Google Now on Tap je van relevante informatie op basis van de context die op het scherm te zien is. Ook bezit de smartphone over een hoge audioresolutie-ondersteuning, wat voor een betere muziekkwaliteit moet zorgen.

htc desire 530

De Desire 630 beschikt over een 13 megapixel-camera aan de achterkant inclusief led-flitser en autofocus. De 5 megapixel-camera aan de voorkant gebruik je voor het maken van selfies en videogesprekken. De smartphone heeft een dual-sim ondersteuning, waarmee je snel kunt wisselen tussen twee simkaarten. Ook heb je de mogelijkheid om  de twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken, zelfs tijdens het bellen.

HTC Desire 630 release en prijs

De Desire 630 is in februari aangekondigd door HTC en wordt in maart op de markt verwacht. Het is nog niet zeker of het toestel naar de Benelux komt, maar  wanneer hier meer informatie over komt, zal dit worden aangepast op de toestelpagina.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire 630

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu