De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC Desire 830

1/2

Nieuws

Laatste update: 8 jaren geleden

HTC Desire 830: interessante midranger met scherpe camera’s

De HTC Desire 830 is een nieuw toestel uit de krachtige midrangeserie van HTC. De smartphone  onderscheidt zich door zijn scherpe camera’s en dualsim-ondersteuning. De  telefoon  maakt gebruik van HTC’s dualtone-design, waardoor er meerdere kleuren aanwezig zijn. In combinatie met een volledig glazen voorkant en afgeronde hoeken is de Desire 830 een echte oogappel. Het 5,5 inch-scherm beschikt over een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels, waardoor het beelden haarscherp weergeeft.

Ook onder de motorkap is de HTC Desire 830 goed voorzien. De 1,5 GHz octacore-processor wordt bijgestaan door 3GB RAM. Verder is er 32GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen aanwezig, waardoor  er  genoeg ruimte is om al je bestanden kwijt te kunnen. Het toestel draait standaard op Android 5.1 (Lollipop)  met daaroverheen HTC’s eigen Sense-schil. Foto’s schiet de Desire 830 met een 13 megapixel-camera aan de achterkant en 4 ultrapixel-frontcamera.

De HTC Desire 830 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De HTC Desire 830 is door zijn mooie design en goede camera’s een interessante midranger. Hieronder hebben we de belangrijkste features voor je op een rijtje gezet.

  • 5,5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • Quadcore-processor met 3GB RAM
  • Scherpe 13 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie
  • 32GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen

Meer over de HTC Desire 830

De HTC Desire 830 is in het bezit van twee goede camera’s. De 13 megapixel-camera aan de achterkant beschikt over een led-flitser en optische beeldstabilisatie. Door optische beeldstabilisatie corrigeert de camera ongewilde bewegingsonscherpte. Hierdoor zien foto’s en video’s er een stuk gedetailleerder  uit. Ook is er een groothoeklens aanwezig, waarmee je gemakkelijk wijde omgevingen vastlegt.

De frontcamera van de HTC Desire 830 is in het bezit van een 4 ultrapixel-camera. Hierdoor is het toestel geschikt om scherpe selfies in beeld te brengen. Ook zijn er enkele softwarefuncties van HTC om je zelfportretten mooier te maken. Beide camera’s nemen video’s op in full-hd.

htc desire 830

De Desire 830 draait op Android 5.1 (Lollipop) met daaroverheen de eigen Sense-schil. Alhoewel Lollipop niet de meest recente Android-software is, voldoet het besturingssysteem voor de meeste gebruikers. In samenwerking met de 3GB aan RAM verloopt swipen door de interface soepel en is multitasken geen probleem.

Ook met de audiokwaliteit is het goed gesteld bij de Desire 830. Het toestel maakt gebruik van de speciale BoomSound-technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat de smartphone geluiden met diepe bassen en gedetailleerde toonhoogtes afspeelt. De accu heeft een capaciteit van 2800 mAh, die goed moet zijn voor een standby-tijd van 545 uur en een beltijd van maximaal 15 uur.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire 830

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu