HTC Desire HD: groot toestel van HTC

De HTC Desire HD heeft een 4.3 inch scherm met een resolutie van 800  bij  480 waarmee het toestel een stuk groter is dan de originele Desire. Hoewel de Desire HD groot is, betekent het niet dat de telefoon niet praktisch is. Android 2.3 (Gingerbread) in combinatie met HTC Sense komt goed tot zijn recht op het grote scherm waarbij alles vloeiend verloopt door de 1 GHz-processor en het werkgeheugen van 768 MB.

De Desire HD heeft een 8 megapixel-camera en is krachtig genoeg om hd-video in 720p te schieten.

Lees verder na de advertentie.

Navigatie is ook geen probleem met Google Maps en A-GPS. Met 1,5GB intern geheugen dat desgewenst is uit te breiden met een micro-sd-kaart heb je nooit te weinig opslagruimte. Verbinding maken met het internet kan via het snelle HSDPA of Wi-Fi b/g/n. De HTC Desire HD is ook te gebruiken als Wi-Fi hotspot.

We hebben de HTC Desire HD grondig onder handen genomen. De conclusie van onze review lees je hieronder.

De HTC Desire HD is een erg fijn toestel, dat op veel gebieden uitblinkt. Toch is het niet de perfecte telefoon voor iedereen. Niet iedereen houdt ervan om zo`n groot toestel op zak te hebben. Persoonlijk vind ik 3,7 inch (of misschien 4 inch) het perfecte formaat voor een beeldscherm. Toch vermoed ik dat er genoeg Android-gebruikers zijn die smachten naar een telefoon met een groot scherm en een flinke dosis pit. Dan is de Desire HD een prima keuze.

Hoewel de Desire HD op dit moment één van de beste Android-telefoons op de markt is, kan dit heel snel veranderen. Naar alle waarschijnlijkheid worden er eind dit jaar of begin volgend jaar nieuwe Android-telefoons aangekondigd met een dual-core-chip, die dus twee keer zo snel zijn als de Desire HD. Als je het beste toestel op de markt wil en je hebt nog even geduld, dan is het verstandig om te wachten op de eerste lichting dual-core`s met Gingerbread.

De complete HTC Desire HD review lees je hier.

Pluspunten Desire HD

  • Lekker compact formaat
  • Heeft een fraai design
  • Mooi scherm

Minpunten Desire HD

  • Relatief lage schermresolutie
  • Weinig werkgeheugen aanwezig
HTC Desire HD
HTC Desire HD
Welke HTC Desire HD wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC Desire HD aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's