De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

HTC Desire X

HTC Desire X: kleine topper in de stijl van de One X

De Desire X is de kleinere en goedkopere versie van de HTC One X. Het toestel heeft hetzelfde design als de One X, alleen dan een stuk kleiner. Handig voor degenen die een wat handzamer toestel willen hebben. Wel gebruikt HTC opnieuw zijn uitstekende lcd-technologie, waardoor het scherm van de Desire X zeer fraaie kleuren vertoont. Ook krijg je bij aanschaf van de Desire X voor twee jaar 25GB gratis opslagruimte bij Dropbox.

De Desire X is prima te gebruiken voor dagelijkse taken als browsen, bellen, sms’en, WhatsApp’en en Facebook’en. Daarnaast heeft de smartphone een speciale multitaskknop aan de rechterkant waarmee je snel apps afsluit. Zo blijft de smartphone lekker snel.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de HTC Desire X

De smartphone is voorzien van een 1GHz dualcore-processor en 4 inch super-ldc-scherm met optical lamination. Door laatstgenoemde worden de kijkhoeken vergroot en de kleuren beter zichtbaar in fel zonlicht. De Desire X beschikt ook over Beats-audio-technologie, 768MB werkgeheugen en 4GB opslaggeheugen dat met een micro-sd-kaartje kan worden uitgebreid.

Foto’s schiet je met de 5 megapixel-camera aan de achterzijde en de 1650 mAh-accu zorgt voor genoeg energie om het een dag mee vol te houden. De smartphone ondersteunt geen 4G-netwerken, maar kan prima overweg met alle 3G-netwerken in Nederland. Vanuit de doos draait het toestel op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, dat naar Android 4.1 Jelly Bean kan worden geüpdatet. Ook is er HTC’s Sense softwarelaag aanwezig, waarmee je verschillende thema’s voor je smartphone in kunt stellen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire X

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu