HTC Desire

8

De  HTC Desire  is een van de populairste Android-toestellen aller tijden. Mede dankzij de 1GHz-Snapdragon-processor is de HTC Desire een snel toestel. De HTC Desire heeft een 3,7 inch-scherm, dat zichtbaar van hogere kwaliteit is dan de schermen van eerdere Android-toestellen. De HTC Desire werd vlak na de HTC Legend gelanceerd en is sneller, krachtiger, maar ook iets duurder. Inmiddels is het toestel aanzienlijk in prijs gezakt, en is deze nog altijd vrij gewild.

Net als eerdere Android-toestellen van  HTC  is de Desire voorzien van HTC Sense. Dit zorgt ervoor dat je de interface naar eigen wens kunt aanpassen. De HTC Desire biedt ook toegang tot sociale netwerken zoals Twitter, Facebook, Flickr en YouTube. Bij de HTC Legend ging het om stijl en functionaliteit, bij de HTC Desire komt er ook nog eens performance en snelheid bij. Niet voor niets wordt de HTC Desire als een high-end smartphone gepresenteerd. Ben je op zoek naar een toestel dat in alle opzichten voorop loopt, dan ben je met de HTC Desire goed af.

Lees verder na de advertentie.

Conclusie HTC Desire review

De HTC Desire is een hoogwaardig HTC Android-toestel met een strakke vormgeving, een snelle processor en een fraai AMOLED-scherm. Dit toestel heeft qua hardware alles te bieden, inclusief HTC Sense, de nieuwste Android-versie en een goede batterijduur. HTC creëerde hoge verwachtingen rondom de HTC Desire en maakt ze ook waar. De HTC Legend viel bij ons al in de smaak, maar de HTC Desire voegt daar ook prestaties aan toe. De Sense-interface, sociale netwerken en Live Wallpapers zijn goed geïntegreerd en de 5 megapixel camera is dankzij de vele instellingen sterk verbeterd ten opzichte van eerdere Android-toestellen. Aanrader!

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu