Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

HTC Incredible S

Scherm
4 inch
Camera
8 megapixel

HTC Incredible S: krachtpatser met mooi design

De HTC Incredible S blinkt vooral uit door het goede capacitieve scherm en de krachtige 1GHz Snapdragon-processor. Het is een mobiele krachtpatser waar HTC meer dan zijn best op heeft gedaan. Het geheel wordt aangedreven door Android dat door HTC is aangepast met de eigen softwarelaag HTC Sense.

Niet alleen van binnen valt de Incredible S op, ook het design valt op. Zo heeft het toestel een opvallende achterkant waardoor deze HTC-telefoon op een positieve manier afwijkt van de rest. Op de camera is ook niet bespaard, de 8 megapixel-camera met dubbele flitser zodat je in bijna alle situaties schitterende foto’s en video’s kunt maken. GPS en Google Maps ontbreken natuurlijk ook niet op de HTC Incredible S.

HTC Incredible S  Reviews

Hieronder lees je opmerkingen uit de belangrijkste reviews die over de HTC Incredible S zijn verschenen.

Tweakers schrijft:

Het opvallende design en de groeiende concurrentie van vooral Android-smartphones met dualcores maken dat de beste HTC tot nu toe niet voor iedereen de beste keuze zal zijn. Wie gewoon een goede, snelle smartphone wil en de Incredible S er mooi uit vindt zien, zal met deze smartphone in elk geval geen kat in de zak kopen.

De Telegraaf schrijft:

De Incredible S is een prima smartphone, maar ook niet meer dan dat. Waar de Incredible S de naam ‘ongelofelijk’ aan dankt ben ik tijdens de reviewperiode niet achtergekomen. Het toestel verschilt qua specificaties nauwelijks van de half jaar oude Desire HD. De camera aan de voorzijde is de enige extra functionaliteit en kan een reden zijn de Incredible S te kiezen boven de Desire HD. Uiterlijk zijn er wel de nodige verschillen tussen de twee toestellen. Grootste pluspunt van de Incredible S is het lagere gewicht. Ook de apart vormgegeven achterkant springt in het oog.

Techzine schrijft:

Wat HTC nou precies bedoelt heeft met dat de Incredible S een unieke telefoon is, is ons ook na de review nog een raadsel. Niets afgedaan aan de prestaties en het gebruik van de Incredible S, maar deze telefoon is niet veel unieker dan de gemiddelde telefoon van HTC, maar desalniettemin wél een aanrader!

Lees verder

Pluspunten Incredible S

  • Lekker compact formaat
  • Voorzien van prima camera's
  • Capabele specificaties

Minpunten Incredible S

  • Behoorlijk zwaar en dik
  • Heeft een lage schermresolutie

Laatste berichten

Placeholder

Android 4.0 voor HTC Incredible S beschikbaar

1 min
Nieuws
HTC is begonnen met de uitrol van Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor de HTC Incredible S. Je kunt de nieuwe Android-versie vanaf je smartphone downloaden via een over-the-air update.…

Download onze app

Download onze app