HTC One A9s

1/1

De HTC One A9s is een variant op één van HTC’s meest stijlvolle smartphones ooit. Het toestel heeft een metalen unibody design dat chique afgewerkt is. De A9s is dun, licht en zeer handzaam. Onder het scherm vind je een homeknop die voorzien is van een ingebouwde vingerafdrukscanner. Daarmee kun je je toestel ontgrendelen en inloggen bij verschillende apps. Het design heeft wel wat weg van de iPhone 7, al is de One A9S een stuk goedkoper dan die smartphone.

Deze opvolger van de HTC One A9 beschikt over vrijwel hetzelfde design, maar een aangepaste binnenkant. Zo ligt de resolutie van het beeldscherm wat lager, maar is wel de hoeveelheid opslagruimte uitgebreid. Daarnaast is de accucapaciteit zo’n 10 procent groter gemaakt.

HTC One a9s

De HTC One A9S in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

HTC’s smartphone heeft het design van een duur toestel, maar is qua hardware een echte middenklasser. Met zijn relatief lage adviesprijs is het toestel dan ook vooral interessant voor consumenten die op zoek zijn naar

  • 5 inch lcd-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met HTC Sense-interface
  • 13 megapixel-camera met flitser en optische beeldstabilisatie, 5 megapixel-camera voorop
  • Vlotte octacore-processor, 3GB werkgeheugen
  • 32GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de HTC One A9S

Met de HTC One A9s blaast de Taiwanese fabrikant één van zijn oude toestellen nieuw leven in. Qua uiterlijk is de A9S namelijk vrijwel identiek aan de HTC One A9, die in 2015 verscheen. Deze variant biedt echter over verschillende aanpassingen waarmee de fabrikant een vers publiek wil aanboren.

De A9S is geen opvolger of verbeterde versie, want op veel gebieden is dit toestel juist iets minder krachtig dan zijn voorganger. Zo is de UltraPixel-camera voorop vervangen door een gewone selfiecamera, terwijl ook het beeldscherm een stuk minder scherp is door de lagere resolutie. Daar staat tegenover dat je wél profiteert van een iets grotere accu en meer opslagruimte.

Bovenal is de HTC One A9S echter een stuk goedkoper dan zijn voorganger. Waar het eerste model werd neergezet als een echt vlaggenschip, hoopt HTC een breder publiek aan te boren met deze variant. De adviesprijs ligt een flink stuk lager waardoor de A9S prima meekan met mid-range smartphones. Zo beschik je voor een relatief lage prijs over strak design en degelijke hardware.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC One A9s

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu