De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

HTC One M8s

9

De HTC One M8s is een licht aangepaste versie van HTCs vlaggenschip van 2014. Het toestel werd in mei 2015 geïntroduceerd in Nederland en is designtechnisch identiek. Het verschil met de reguliere M8 is een lagere introductieprijs (499 euro) en een andere chipset die het toestel aanstuurt. De Snapdragon 801-chip heeft plaatsgemaakt voor een 64-bit  Snapdragon 615-chip. Deze 64-bit chip heeft een octacore-processor (vier kernen op 1,7GHz, vier op 1GHz), en is  ook te vinden in (iets) goedkopere toestellen als de Sony Xperia M4 Aqua en Samsung Galaxy A7.

Verder is de HTC One M8s voorzien van een grotere accu met een capaciteit van 2840 mAh (in plaats van 2600 mAh), en een 13 megapixel-camera aan de achterkant. Laatstgenoemde vervangt de matige 4 ultrapixel-camera van de originele M8 en moet betere prestaties neerzetten op het gebied van fotografie.

Lees verder na de advertentie.

De HTC One M8s in vogelvlucht

Wanneer je de HTC One M8s naast de originele M8 legt, zul je weinig verschil zien. De verbeteringen die het toestel introduceert, bevinden zich dan ook voornamelijk onder de motorkap. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de M8s op een rijtje gezet.

  • Fraaie unibodybehuizing van aluminium
  • Prachtig 5 inch-scherm met full-hd-resolutie
  • De laatste versie van Android met Sense
  • Voorzien van 64-bit processor en grotere accu

Meer over de HTC One M8s

htc one m8s

Heb je al een HTC One M8, dan heeft het weinig zin om over te stappen naar de M8s. Het toestel is vrijwel identiek aan zijn voorganger en biedt – op de accu en camera na – weinig nieuws onder de zon. Heb je nog geen smartphone en oriënteer je je op een nieuw toestel, dan is de M8s niettemin het overwegen waard. De prijs-kwaliteitverhouding is prima en het vlaggenschip van HTC is zeer prettig in gebruik.

Bij verschijning draait de HTC One M8s op Android 5.0 Lollipop (helaas nog met de oudere Sense 6.0-skin). Het toestel beschikt over een 5 megapixel-frontcamera, een dubbele BoomSound-speaker en een 5 inch-scherm met een 1080p-resolutie. De adviesprijs bedraagt 499 euro, al bieden zowel StudentMobiel als GSMWijzer het toestel voor enkele tientjes minder aan. De HTC One M8s los kopen, kan via onderstaande links.

AanbiederUitvoeringPrijs
Studentmobiel16GB€458,-Bekijken
GSMWijzer16GB€458,-Bekijken

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC One M8s

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu