Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

HTC One M9+

HTC One M9+
Scherm 5.2 inch
Camera 20 megapixel

HTC One M9+: verbeterde versie van de One M9

De HTC One M9 Plus is het grote en krachtige vlaggenschip van HTC voor 2015. Het apparaat wordt gekenmerkt door een 5,2 inch-scherm met een indrukwekkende resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook onderhuids is de smartphone goed voorzien: zo beschikt hij over een vlotte 2,2GHz octacore-processor van MediaTek, 3GB aan werkgeheugen en een verbeterde duo-camera. Het design is vergelijkbaar met dat van de One M9, al is de Plus natuurlijk een slag groter.

Opvallend aan de Plus is dat hij is voorzien van een homeknop onder het scherm. Deze heeft wat weg van de knop op de Galaxy-toestellen van Samsung. In de knop zit een vingerafdrukscanner geïmplementeerd. Die is handig bij het ontgrendelen van de smartphone en het beveiligen van apps als wachtwoordenkluis LastPass.

De HTC One M9+ in vogelvlucht

De HTC One M9+ borduurt voort op de reguliere One M9, maar voert wel enkele belangrijke veranderingen door. De prijs van het toestel blijft met circa 760 euro wel hetzelfde. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Groter 5,2 inch-scherm met 2560 bij 1440 pixels
  • 2,2GHz octacore-processor met 3GB aan werkgeheugen
  • 20 megapixel-camera met dubbele lens
  • Voorzien van een homeknop met vingerafdrukscanner

Meer over de HTC One M9+

HTC One M9+Net als de reguliere versie van de One M9 is de HTC One M9+ voorzien van Android 5.0 (Lollipop) met daaroverheen de vernieuwde Sense-skin. Deze is ten opzichte van zijn voorganger flink verbeterd en simpeler gemaakt. Dat komt de algehele gebruikservaring ten goede.

Een grote vernieuwing van de HTC One M9+ is de fysieke homeknop, die in de onderkant van het scherm is geïmplementeerd. Handig is dat deze een ingebouwde vingerafdrukscanner heeft, wat weer een aantal fijne functies met zich meebrengt. Denk hierbij aan het ontgrendelen van de smartphone en beveiligen van enkele zaken binnen Android.

Ook nieuw is de camera aan de achterkant, die nu werkt met een dubbele lens. Daarmee maakt de duo-camera van de One M8 zijn terugkeer. Met de dubbele camera zouden betere foto`s worden geschoten. Ook zijn nieuwe functies aanwezig, zoals de mogelijkheid om foto`s en video`s gelijktijdig te maken.

HTC One M9+
Welke HTC One M9+ wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC One M9+ aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

HTC bewaart vingerafdrukken als onversleutelde afbeeldingen

HTC bewaart vingerafdrukken als onversleutelde afbeeldingen

Nieuws HTC bewaart vingerafdrukken die via de vingerafdrukscanner zijn verwerkt onversleuteld en als een normale afbeelding in een map. Kwaadwillenden kunnen de vingerafdruk gemakkelijk stelen en misbruiken.
HTC kondigt HTC One M9+ met vingerafdrukscanner aan

HTC kondigt HTC One M9+ met vingerafdrukscanner aan

Nieuws HTC Nederland heeft donderdag de One M9+ gepresenteerd, een verbeterde versie van de One M9 met een vingerafdrukscanner in de ovale homeknop en een QHD-scherm.
AP newsflash #26: OnePlus 2 onthulling, Galaxy S7 en HTC One M9+

AP newsflash #26: OnePlus 2 onthulling, Galaxy S7 en HTC One M9+

Nieuws Android Planet voorziet je zeven dagen per week van het beste en meest actuele nieuws, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je zo nu en dan een belangrijke ontwikkeling mist. Daarom is er elke zaterdag de  AP newsflash  met Android-nieuws!
HTC One M9+ komt volgende maand naar Nederland

HTC One M9+ komt volgende maand naar Nederland

Nieuws De HTC One M9+, de verbeterde en aangepaste versie van de One M9, komt volgende maand naar Nederland. Het nieuwe toestel gaat 760 euro kosten.
‘Grotere HTC One M9+ binnenkort naar Europa’

‘Grotere HTC One M9+ binnenkort naar Europa’

Nieuws De HTC One M9+, de grotere versie van de HTC One M9 die HTC tijdens het MWC presenteerde, zal naar verwachting eind maart of begin april verkrijgbaar zijn in Europa.