De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

HTC One Max

7

HTC One Max: de grotere broer van de HTC One

De HTC One Max is een phablet en het grote broertje van de HTC One M7. De smartphone is voorzien van een 5,9 inch-scherm (1920 bij pixels), een Qualcomm Snapdragon 600-chip met een quadcore-processor, dezelfde 4 ultrapixel-camera en infrarood-blaster als de HTC One en een powerknop aan de zijkant.

Verder heeft de HTC One Max 2GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een accu met een capaciteit van 3300 mAh. De vingerafdrukscanner zorgt voor een extra beveiligingslaag. De phablet draait uit de doos op Android 4.3 (Jelly Bean), maar is naderhand bijgewerkt naar Android 4.4 (KitKat). Ook is de One Max voorzien van een recente versie van HTC Sense.  

Lees verder na de advertentie.

De HTC One Max in vogelvlucht

De HTC One Max onderscheidt zicht met  een prachtig scherm en vlotte specificaties. Daarnaast is het toestel bijgewerkt naar Android 4.4 (KitKat), een recente versie van het mobiele besturingssysteem. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5,9 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • 1,7GHz quadcore-processor met 2GB aan werkgeheugen
  • 4 en 2,1 megapixel-camera voor het maken van foto’s
  • 3300 mAh-accu voorziet het toestel van energie

Meer over de HTC One Max

HTC One Max

De meest in het oog springende feature van de HTC One Max is natuurlijk het enorme 5,9 inch-scherm. Dit  heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, waar neerkomt op een pixeldichtheid van 373 ppi. Hierdoor zijn afzonderlijke pixels niet te onderscheiden. Het display is voorzien van een hoog contrast, prima helderheid en uitstekende kijkhoeken. Het maakt dus niet uit of je toestel in de hoek houdt; het scherm ziet er altijd erg fraai uit.

Daarnaast is de HTC One Max voorzien van een 4,3 megapixel-camera aan de achterzijde van het toestel. Dit lijkt wat karig, maar foto`s zien er toch prima uit. Dit komt door het feit dat individuele pixels groter zijn, waardoor ze meer licht vangen en minder ruis bevatten. De 2,1 megapixel-camera aan de voorzijde van het toestel is geschikt voor het maken van selfies en houden van videogesprekken.

Ook de accuduur van de HTC One Max is een groot pluspunt. De batterij heeft een capaciteit van 3300 mAh en staat garant voor een standby-tijd van circa 585 uur. De accu gaat op een volle lading behoorlijk lang mee, ook bij zwaar gebruik. Daarnaast beschikt de One Max over enkele functies die de batterijduur verlengen.

→  Bekijk aanbiedingen voor de HTC One Max met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC One Max

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu