HTC One SV: groter scherm, gemiddelde hardware

De HTC One SV is vooral wat betreft schermgrootte een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de HTC One V. De smartphone beschikt namelijk over een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Daardoor is hij wel wat groter (128 x 66.9 x 9.2 mm) en zwaarder (122 gram) dan zijn voorganger, die een aantal maanden eerder op de markt verscheen.

Wat de SV verder onderscheidt is de 8GB aan opslagruimte voor je favoriete apps, foto’s en muziek. Ook is er 1GB aan werkgeheugen aan boord, zodat je probleemloos meerdere apps tegelijkertijd kunt draaien.

Lees verder na de advertentie.

Onder de motorkap is een 1,2GHz dualcore-processor te vinden die zijn werk prima doet. Dankzij de Adreno 305-gpu kun je ook simpele 3d-games op de smartphone spelen. Zowel aan de voor- als achterzijde zijn camera’s te vinden, en de hoofdcamera met 5 megapixels beschikt over autofocus en een flitser. Verder heeft  de One SV ondersteuning voor 3G, bluetooth 4.0, nfc en wifi. De 1800 mAh-accu staat garant voor circa anderhalve dag bij normaal gebruik.

Pluspunten One SV

  • Lekker compact formaat
  • Ondersteuning voor 4G
  • Redelijk vlotte specificaties

Minpunten One SV

  • Lage schermresolutie
  • Camera valt tegen
HTC One SV
HTC One SV
Welke HTC One SV wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC One SV aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's