HTC One SV

1/3

Nieuws

Laatste update: 11 jaren geleden

HTC One SV: groter scherm, gemiddelde hardware

De HTC One SV is vooral wat betreft schermgrootte een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de HTC One V. De smartphone beschikt namelijk over een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Daardoor is hij wel wat groter (128 x 66.9 x 9.2 mm) en zwaarder (122 gram) dan zijn voorganger, die een aantal maanden eerder op de markt verscheen.

Wat de SV verder onderscheidt is de 8GB aan opslagruimte voor je favoriete apps, foto’s en muziek. Ook is er 1GB aan werkgeheugen aan boord, zodat je probleemloos meerdere apps tegelijkertijd kunt draaien.

Lees verder na de advertentie.

Onder de motorkap is een 1,2GHz dualcore-processor te vinden die zijn werk prima doet. Dankzij de Adreno 305-gpu kun je ook simpele 3d-games op de smartphone spelen. Zowel aan de voor- als achterzijde zijn camera’s te vinden, en de hoofdcamera met 5 megapixels beschikt over autofocus en een flitser. Verder heeft  de One SV ondersteuning voor 3G, bluetooth 4.0, nfc en wifi. De 1800 mAh-accu staat garant voor circa anderhalve dag bij normaal gebruik.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC One SV

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu