De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC One X+

8

De verbeterde versie van de One X

De nieuwe Plus-versie van de One X, met de typerende naam One X+, heeft een snellere processor, grotere batterij en een verbeterde Beats Audio-geluidsproductie dan zijn voorganger. De One X+ is een fijne update van de originele One X. De snellere software, een hogere kloksnelheid en grotere accu zijn flinke pluspunten. Met het unibody-design gooit HTC weer hoge ogen, want de One X+ voelt heel solide in de hand en heeft echt een premium look. Het is daarnaast ook de eerste HTC-smartphone met de zwart-rode kleuren.

Als je een liefhebber bent van HTC, is de One X+ het beste toestel om op dit moment te kopen. De smartphone heeft vergeleken met AMOLED-schermen een heel natuurgetrouw en helder scherm en ook de bouwkwaliteit van de One X+ is dik in orde. Check ook onze uitgebreide HTC One X+ review.

Lees verder na de advertentie.

Conclusie HTC One X Plus review

De One X+ is een fijne update van de originele One X. De snellere software, een hogere kloksnelheid en grotere accu zijn flinke pluspunten, maar het scherm laat toch een smet op een vrij goede indruk van de zwarte smartphone achter. Ik heb het grootste nadeel dan nog niet behandeld: de One X+ heeft een adviesprijs van 675 euro (hoewel het toestel gemakkelijk voor onder de 600 euro te krijgen is). En dat is, ondanks de high-end specificaties, een flinke smak geld. Dit komt ook grotendeels door de 64GB aan opslagruimte: een leuke geste van HTC, maar of potentiële kopers dit ook echt nodig hebben blijft de vraag.

Als je een liefhebber bent van HTC, is de One X+ het beste toestel om op dit moment te kopen. De smartphone heeft vergeleken met AMOLED-schermen een heel natuurgetrouw en helder scherm en ook de bouwkwaliteit van de One X+ is dik in orde. Met dit unibody-design gooit HTC weer hoge ogen, want de One X+ voelt heel solide in de hand en heeft echt een premium look. Houd alleen wel in je achterhoofd dat HTC in 2013 een nieuw toptoestel met een 1080p-scherm gaat introduceren. Het is daarom misschien handiger om de originele One X te kopen, 150 euro te besparen en volgend jaar naar de nieuwe lijn smartphones te kijken. Die gaan een veel grotere verbetering zijn dan de One X+ op dit moment is.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC One X+

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu