Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

HTC Rhyme

Scherm
inch
Camera
megapixel

De HTC Rhyme is een midrange HTC-toestel met een 3,7 inch-scherm en een 1 GHz-processor. Het meeste opvallende aan de Rhyme is de Charm. Dit is een kleine kubus die oplicht als je een notificatie ontvangt. Het toestel is gericht op vrouwen waarbij de Charm de ideale accessoire voor in een grote tas moet zijn. Zo kun je snel checken of je nieuwe berichten hebt zonder het toestel te voorschijn te hoeven halen.

Als toestel is de Rhyme zeer compleet. Zo kun je met de 5 megapixel camera goede foto’s schieten en navigeren met behulp van de GPS-ontvanger. Verbinding maken met internet kan via Wi-Fi of het snelle HSDPA tot een snelheid van 14.4 Mbps. Aan boord is 4 GB intern geheugen dat desgewenst is uit te breiden met een micro-sd-kaart. Handig als je veel muziek gaat luisteren via de HTC Rhyme die ook een FM-ontvanger heeft zodat je ook altijd radio kunt afspelen.

Pluspunten Rhyme

  • Leuk design met opvallende kleurtjes
  • Lekker compact formaat
  • Capabele specificaties

Minpunten Rhyme

  • Lage schermresolutie
  • Matige frontcamera

HTC Rhyme video

Laatste berichten

Placeholder

HTC Rhyme: damestelefoon met charm-kabel

1 min
Nieuws
HTC heeft de HTC Rhyme officeel aangekondigd. De telefoon die lange tijd bekend stond als de HTC Bliss was al meerdere malen gelekt, maar is nu dan eindelijk officeel door…

Download onze app

Download onze app