De HTC Sensation is het huidige topmodel van HTC en is de eerste telefoon van de Taiwanese fabrikant met een dual-core processor. De HTC Sensation heeft een zogenaamde qHD-resolutie van 960 bij 540 pixels waardoor en er veel informatie op het scherm past. De HTC Sensation draait op Android 2.3, maar dit is compleet aangepast met HTC Sense waardoor alles net wat functioneler is en er grafisch beter uitziet.

De Sensation heeft een 8 megapixel-camera met dubbele flitsers waar mooie plaatjes mee te schieten zijn. Er zit ook een tweede camera aan de voorkant van de smartphone, waar je mee kunt videobellen. De telefoon voelt razendsnel aan, wat mede te danken aan de 1.2GHz dualcore-processor van Qualcomm. De HTC Sensation is een de beste HTC-toestellen tot nu toe. Als je op zoek bent naar een nieuwe high-end Android-smartphone dan is het zeker de moeite waard om serieus naar de HTC Sensation te kijken.

Lees verder na de advertentie.

Pluspunten Sensation

  • Lekker compact formaat
  • Voorzien van een prima scherm
  • Camera schiet mooie foto's

Minpunten Sensation

  • Weinig werkgeheugen aanwezig
  • Frontcamera valt tegen

HTC Sensation video

HTC Sensation
HTC Sensation
Welke HTC Sensation wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC Sensation aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's