De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei Ascend G6

7,5

De Huawei Ascend G6 is een middenklasse 4G-smartphone met een dun en stevig design dat veel lijkt op dat van de Ascend P6. Kopers hebben de keuze tussen verschillende kleuren waaronder zwart, goud en roze. Ook is er een 5 megapixel-camera aan de voorzijde aanwezig voor selfies in hoge kwaliteit.

De Ascend G6 is een budgetvariant van de P6 en de adviesprijs ligt met circa 200 euro flink wat lager. Voor die prijs krijg 4G-telefoon die wordt aangedreven door een 1,2GHz quadcore-processor en een 2000 mAh-accu, en is er een 4,5 inch-scherm aanwezig met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Er is ook een 5-megapixel-frontcamera aan boord met software voor de beste (breedbeeld) selfie en het opleuken van foto`s. Aan de achterzijde bevindt zich een 8-megapixel-camera die foto`s schiet met stemcommando`s of kiekjes maakt als de persoon die je fotografeert, glimlacht.

De Huawei Ascend G6 in vogelvlucht

De Huawei Ascend G6 kenmerkt zich met name door zijn prima specificaties en ondersteuning voor 4G. Het toestel is daarnaast gunstig geprijsd en voorzien van Android 4.3 (Jelly Bean). Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet. Lees ook over zijn opvolger, de Huawei Ascend G620s.

Lees verder na de advertentie.

  • 4,5 inch-scherm met resolutie van 960 bij 540 pixels
  • Snelle 1,2GHz quadcore-processor met 1GB werkgeheugen
  • Prima camera’s met 8 en 5 megapixels
  • 4G-ondersteuning aan boord

Meer over de Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6

De Huawei Ascend G6 kan het best omschreven worden als een goedkopere variant van de Ascend P6. Zo vertonen beide toestellen wat het uiterlijk betreft veel gelijkenissen, al is de G6 wel voorzien van mindere specificaties. De Ascend G6 weet zich in de overvolle markt van budgettoestellen te onderscheiden door zijn prima specificaties en ondersteuning voor 4G. De vlotte processor zorgt voor prima prestaties en maakt dat het toestel vloeiend Android 4.3 (Jelly Bean) kan draaien.

Verder is de smartphone voorzien van 4GB aan opslagruimte, wat aan de karige kant is. Gelukkig kun je dit middels een micro-sd-geheugenkaartje tot maximaal 32GB uitbreiden. Dit is aan te raden wanneer je veel apps, foto’s en muziek op de smartphone wilt bewaren. Ook jammer is de relatief lage schermresolutie van 960 bij 540 pixels. Op het 4,5 inch-scherm zorgt dit voor een pixeldichtheid van slechts 245 ppi. Desondanks zal het scherm voor de meeste smartphonegebruikers prima voldoen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Ascend G6

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu