Huawei Ascend G700

8

Huawei Ascend G700: betaalbare smartphone met dualsim

De Huawei Ascend G700 bevat naast zijn fijne dualsim-ondersteuning  een 5 inch-scherm (720×1280 pixels), 1,2GHz quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Verder beschikt de Ascend G700 over 8GB aan opslaggeheugen dat kan worden uitgebreid tot 32GB met een micro-sd-kaartje. De smartphone is al beschikbaar in Nederland voor een lage adviesprijs en consumenten kunnen kiezen tussen een zwarte of witte variant.

De Ascend G700 is goed uitgerust voor een toestel dat zich in het budgetsegment bevindt. Voor de relatief lage adviesprijs krijg je een snelle smartphone die draait op Android en is voorzien van een 8 megapixel-camera met led-flitser aan de achterzijde. De camera aan de voorzijde schiet foto`s met 1,3 megapixels: ruim voldoende dus voor de incidentele selfie. De Emotion UI 1.6-skin die over het besturingssysteem ligt, zorgt ervoor dat je alle geïnstalleerde apps terugvindt op het homescreen. Verder brengt de skin een aantal handige apps en widgets met zich mee.

Lees verder na de advertentie.

Qua gewicht en afmetingen scoort dit nieuwste model in de Ascend-lijn gemiddeld. Het toestel weegt 155 gram en meet 142,5 x 72,8 x 9 mm. De accu van de Ascend G700 (2150 mAh) moet garant staan voor een gesprekstijd van zo`n 12 uur.

Conclusie Huawei Ascend G700 Review

Toch is het moeilijk voor deze prijs een Android-smartphone te vinden die beter presteert. De G700 werkt vlot en is voorzien van alle apps die de gemiddelde gebruiker nodig heeft. De bouwkwaliteit van de G700 is goed, al zal de telefoon geen designprijs winnen. Het enige vlak waarop de G700 het laat liggen, is de ingebouwde camera. Het is op zijn zachtst gezegd een uitdaging om hiermee acceptabele foto`s te schieten. Niettemin is de G700 een aanrader voor wie een betaalbare Android zoekt, die snel en gebruiksvriendelijk is.

→ Lees onze uitgebreide Huawei Ascend G700 review.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Ascend G700

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu