Huawei Ascend Y210

1/2

De Ascend Y210 is een bijzonder goedkope Android-smartphone die sinds begin 2013 verkrijgbaar is. Momenteel kun je het toestel los en simlockvrij aanschaffen voor slechts een paar tientjes. Voor dat bedrag krijg je wel bescheiden specs. De Y210 heeft een 3,5 inch-scherm een 1GHz-singlecore-processor en 256MB aan werkgeheugen. Hij is dan ook niet compatibel met de laatste versies van Android.

Voor de opslag van apps en multimedia heb je 512MB tot je beschikking. Het is dan ook aan te raden om een micro-sd-kaartje erbij te kopen, want de opslag zit al gauw helemaal vol. De Y210 heeft een enkele camera aan de achterzijde die foto’s met 2 megapixels schiet en wordt van stroom voorzien door een 1750 mAh-accu. Dankzij het kleine display hoeft de Y210 daardoor pas na een dag of twee weer aan de lader.

Lees verder na de advertentie.

Het nadeel aan de smartphone is dat deze draait op Android 2.3. Dit is een relatief oude versie van Googles OS, wat betekent dat je niet alle recente apps en games kunt gebruiken. Ook ondersteuning voor 4G ontbreekt. Mobiel internetten kan dus alleen via 3G of wifi.

We hebben de smartphone nog niet uitgebreid kunnen testen om een oordeel over het toestel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je hier uiteraard de Huawei Ascend Y210 review!

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Ascend Y210

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu