De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei Ascend Y300

1/1

Huawei Ascend Y300: spotgoedkope smartphone met dualcore-cpu

De Huawei Ascend Y300 is een interessante smartphone voor de beginnende Android-gebruiker. Het toestel beschikt over een 4 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels en heeft 4GB aan uitbreidbare opslagruimte aan boord. De Y300 wordt verder aangedreven door een 1,2GHz dualcore-processor en heeft zowel aan de voor- als achterzijde een camera aan boord. Ideaal dus voor als je regelmatig fotografeert en gebruikmaakt van een app als Skype.

Huawei heeft het toestel verder voorzien van Android met daaroverheen de EmotionUI-skin. Deze deelt de interface iets anders in, waardoor alle apps vanaf de homescreens zijn te benaderen, in plaats van via een afzonderlijk applicatieoverzicht. Verder kenmerkt de skin zich door veel kleur en alle bekende apps die je je kunt wensen. Lees ook over zijn goedkope broertje, de Huawei Ascend Y210.

Lees verder na de advertentie.

Het design van de telefoon is vrij simpel: hij is zwart, rechthoekig en meet 124.5 x 63.8 x 11.2 millimeter. Het gewicht bedraagt 130 gram, wat bovengemiddeld is voor Android-toestellen met deze schermgrootte. Fijn is de toevoeging van krasbestendig glas aan de voorzijde. De Y300 is niet tegen alle elementen bestand, maar je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen als hij in de buurt van je huissleutels komt. Kom ook meer te weten over de opvolger van dit toestel, de Huawei Ascend Y330.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Ascend Y300

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu