Huawei Band 4 Pro kopen: dit moet je weten

Filters
Filters
×
3 resultaten vanaf € 99,90
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €5 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder Red abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
T-Mobile
Nu €10 korting per maand op je bundel
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • Altijd online zonder extra kosten
Bekijk aanbieding
Huawei Band 4 Pro
Huawei Band 4 Pro 
25 mm
€ 99,90
2 jaar garantie
bol.com plaza
6.2
bol.com plaza
3d
Huawei Band 4 Pro
Huawei Band 4 Pro 
25 mm
€ 101,99
2 jaar garantie
Amazon
4.1
Amazon
5d

Een Huawei Band 4 Pro kopen? Een goede keuze, want deze compacte wearable is namelijk erg populair. Tegen een aantrekkelijke prijs krijg je toch veel mogelijkheden. Bovendien is hij personaliseerbaar met verschillende cases, bandjes en verschillende wijzerplaten in meerdere thema’s. Je kunt jezelf dus perfect uitdrukken met deze handige wearable. Op deze pagina vind je de prijsvergelijker en de belangrijkste informatie.

Een Huawei Band 4 Pro kopen? Let hier dan op

Als je een Huawei Band 4 Pro kopen wil, ben je vast blij met het mooie amoled scherm, dit type beeldscherm geeft kleuren prachtig weer met een zeer scherp contrast. Daarnaast zit deze wearable natuurlijk helemaal vol met allerlei sensoren zodat jij niet alleen je training maar ook verschillende aspecten van je gezondheid kunt bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan hartslag, bloedzuurstofverzadiging en slaapritme. 

GPS en workouts tracking

Als je vaak buiten sport, denk aan hardlopen, fietsen, roeien of zwemmen, dan is het fijn dat je route wordt bijgehouden. Dat kan allemaal dankzij de ingebouwde GPS. Tijdens het sporten houdt de tracker uiteraard je hartslag, aantal stappen/rondes, verbrande calorieën en meer bij. Zo kun je na verloop van tijd bijhouden of je fitter wordt en waar de verbeteringen zich voordoen. Erg handig.

Smartwatch functies om je leven makkelijker te maken

Een Huawei Band 4 Pro kopen maakt het besturen van je smartphone ook makkelijker. Zo kun je je muziek aansturen, je berichten lezen, telefoontjes beantwoorden, de wekker uitschakelen en meer. Dat geeft toch net wat extra gemak aan je leven en is daarom nooit verkeerd.

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker hierboven zie je in één oogopslag waar deze wearable te krijgen is en tegen welke prijs. Daarbij staat de goedkoopste deal altijd bovenaan. In de filteropties zie je nog enkele mogelijkheden om rekening te houden met jouw voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan kleur. Daardoor zie je alleen het aanbod dat relevant is voor jou.

Vervolgens klik je eenvoudig op de deal die jou het meest aanspreekt. Je komt dan direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar voltooi je dan je bestelling op de normale manier.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's