Huawei Band 4 kopen: dit moet je weten

Huawei Band 4
Kleur behuizing
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Kleur behuizing
3 resultaten vanaf € 28,07
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder Red abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
T-Mobile
Nu €10 korting per maand op je bundel
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • Altijd online zonder extra kosten
Bekijk aanbieding
Huawei Band 4 
25 mm
€ 28,07
2 jaar garantie
Amazon
3.9
Amazon
5d
Huawei Band 4 
25 mm
€ 39,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
6.1
bol.com plaza
1d

Een Huawei Band 4 kopen is ideaal voor mensen die nog geen wearable hebben (gehad) en wel eens willen zien of het bevalt. Hij is klein maar compleet en zeer betaalbaar. Op het mooie kleurenscherm zie je eenvoudig de belangrijkste informatie. Denk aan de tijd, datum, aantal gezette stappen, etc. Wanneer je met een training bezig bent, zie je natuurlijk ook je verbrande calorieën, afgelegde afstand (tijdens het hardlopen) en meer.

Een Huawei Band 4 kopen? Let hier dan op

Als je een Huawei Band 4 kopen wil, ben je waarschijnlijk ook blij met de verschillende gezondheidsaspecten die je kunt meten. Denk aan bloed-zuurstofgehalte, slaapkwaliteit en hartslag. Op basis van een algoritme houdt het apparaatje allerlei informatie bij, zodat het weet wanneer je hartslag bijvoorbeeld (veel) hoger is dan je gemiddelde. Via trillingen krijg je dan een notificatie te zien, zodat je weet dat je op je hartslag moet letten en eventueel rustig aan kunt doen.

De bloedzuurstofmeter is vooral handig wanneer je je overdag vaak vermoeid voelt. Het kan dan maar zo zijn dat je tijdens je slaap niet goed ademhaalt. De hoeveelheid zuurstof in je bloed daalt dan, waardoor je je vaker en langer moe voelt. In extreme gevallen kan zelfs geheugenverlies optreden. Zonder zuurstofmeter in je activitytracker zou je misschien nooit achter de oorzaak komen. 

Zes dagen op een volle accu

Voor alleen de accuduur hoef je geen Huawei Band 4 te kopen, maar het helpt wel. Met een accuduur van maar liefst zes dagen hoef je namelijk niet overal een oplader mee naar toe te zeulen. Je kunt makkelijk even een weekendje weg of impromptu ergens blijven overnachten. De volgende dag heb je nog genoeg batterijsap over om mee door te kunnen.

Zo vind je de beste prijs

Als je de lage prijs het belangrijkste vindt, dan ben je snel klaar. Die staat in de vergelijker namelijk altijd bovenaan. Klik op de aanbieding en je komt direct op de juiste pagina in de webshop. Daar kun je dan eenvoudig je bestelling afmaken. 

Vind je naast de prijs nog andere aspecten belangrijk? Denk bijvoorbeeld aan de levertijd of shopwaardering, dan kun je de filteropties aan de linkerkant van het scherm gebruiken. Daarmee zorg je ervoor dat het aanbod nog meer past bij jouw interesses. Je ziet dan alleen nog de aanbiedingen die voor jou relevant zijn.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's