De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei Band 4e kopen? Vind hier de beste prijs

Huawei Band 4E
Huawei Band 4E
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Conditie
3 resultaten vanaf € 21,95
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Tot €100 extra inruilwaarde!
  • Gratis 5G
  • Beste mobiele netwerk wereldwijd
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Huawei Band 4E
Huawei Band 4E
12 mm
€ 21,95
2 jaar garantie
Belsimpel
9.1
Belsimpel
1d
Huawei Band 4E
Huawei Band 4E
12 mm
€ 22,66
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.8
bol.com plaza
1d

Een Huawei Band 4e kopen kan net wat voor jou zijn. Sterker nog, als je twijfelt of een fitnesstracker überhaupt wel wat voor je is, dan is dit de juiste keuze. Hij is namelijk zeer betaalbaar en voor de prijs ook zeer compleet. Een goede manier dus om te zien of het dragen van een zogenoemde wearable bij je past door het eens te proberen.

Een Huawei Band 4e kopen: een fitnesstracker die bij je past

Dankzij het tijdloze doch moderne design kan deze leuke gadget eigenlijk door iedereen gedragen worden. Hij staat bij praktisch elke outfit en doordat je het bandje eenvoudig kunt verwisselen door een andere kleur of materiaal is hij ook nog te personaliseren. Je kunt hem daardoor dagen in de sportschool, op kantoor, in een chique restaurant en tijdens het hardlopen. Daardoor heb je op elk moment van de dag inzicht in jouw persoonlijke data, waar je ook bent. 

Verzamel data over je workouts en gezondheid

Hoe gezond ben je nou eigenlijk echt? Daar is moeilijk een bepaalde waarde aan te knopen of in cijfers uit te drukken. Met een fitnesstracker gaat dat echter al een stuk beter. Heb je het gevoel een goede workout te hebben gehad, maar slechts 100 calorieën verbrand? Dat is niet best. Ga je 4 km hardlopen maar je bent na een uur nog niet terug? Genoeg reden om te geloven dat je conditie wel wat beter kan. Door een Huawei Band 4e te kopen weet jij precies hoe jouw lichaam presteert, zowel in rust als tijdens een workout. Door alle activiteiten goed te meten, ontstaat er een patroon dat veel zegt over jouw conditie en daarmee je gezondheid.

Het kleine apparaatje meet onder andere: het aantal gezette stappen, aantal verbrande calorieën, je slaapgedrag, allerlei hardloopgedrag zoals ritme, de landing impact van je voeten en zelfs hoeveel tijd je voeten de grond raken tijdens het hardlopen. 

Overige functies

Naast het activity tracker gedeelte kun je natuurlijk ook gewoon de tijd en de datum zien. Je kunt een alarm zetten en je krijgt notificaties van je telefoon binnen. Al met al niet heel indrukwekkend maar het apparaatje kost dan ook slechts 20-25 euro. Je bent op alle fronten dus wel te maken met een instap-model. Een Huawei Band 4e kopen past dan ook vooral bij je wanneer je genoeg hebt aan de basisfuncties of er simpelweg weinig geld aan wil uitgeven.

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker zie je heel snel waar de Huawei Band 4e het voordeligst te krijgen is. Aan de linkerkant van de vergelijker zie je nog een paar filteropties staan. Daarmee kun je het getoonde aanbod nog iets aanpassen zodat je alleen datgene te zien krijgt dat ook daadwerkelijk interessant is voor jou.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu