Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Huawei Band 6 kopen

Huawei Band 6
Kleur behuizing
Huawei Band 6
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Kleur behuizing
Conditie
3 resultaten vanaf € 58,95
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
Nu tot €10 korting per maand
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis maandelijks aanpasbaar
Bekijk aanbieding
Huawei Band 6
Huawei Band 6
37 mm
€ 58,95
2 jaar garantie
BCC
8.8
BCC
1d
Huawei Band 6
Huawei Band 6
37 mm
€ 63,12
2 jaar garantie
Amazon
4.6
Amazon
2d

Iedereen die de Huawei Band 6 kopen wil is direct aangesproken door de aantrekkelijke prijs. Voor die prijs krijg je echter wel gewoon een groot scherm en dat zou je niet direct verwachten. Zeker niet omdat de Huawei Band 4 het nog moest doen met een veel kleiner schermpje. Daardoor lijkt deze wearable wat meer op een normale smartwatch dan op een fitnesstracker. Op deze pagina vind je de prijsvergelijker en verder de meest belangrijke informatie waar je op moet letten.

Een Huawei Band 6 kopen? Hier moet je op letten

De Huawei Band 6 heeft maarliefst 96 workout-modi die je door je workouts begeleiden. Uiteraard houdt hij daarbij je hartslag en bloed-zuurstofgehalte bij. Ook heeft hij een stappenteller en slaaptracker waarmee je zes verschillende slaapproblemen kunt identificeren. Is je slaapkwaliteit te laag? Dan geeft deze smartwatch maar liefst 200 verschillende suggesties om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Geen volwaardige smartwatch

Een Huawei Band 6 kopen kan al voor een spotgoedkope prijs en zoals hierboven beschreven, krijg je daar best veel voor terug. Het is echter geen volwaardige smartwatch naar een fitnesstracker. Zo krijg je bijvoorbeeld geen notificaties van apps, e-mails of telefoontjes op je wearable. Ook kun je er geen muziek mee afspelen of aansturen. Mocht je naar muziek willen luisteren tijdens het sporten, dan moet je dus nog steeds wel je telefoon bij je hebben.

Accu gaat lang mee

De batterij van deze wearable gaat maarliefst tot twee weken mee. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van hoe intensief je hem gebruikt. Het OS gaat namelijk zeer zuinig om met de beschikbare energie. Daardoor kun je hem lang gebruiken zonder oplader en hoef je ook niet bang te zijn dat hij plotseling op gaat terwijl je data aan het verzamelen bent tijdens je workouts of terwijl je slaapt.

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker zie je automatisch waar je de Huawei Band 6 kopen kunt en tegen welke prijs. Daarbij staat de beste prijs altijd bovenaan. In de filteropties kun je nog aanvinken naar welke kleur je zoekt of andere voorkeuren in voeren. Daardoor zie je alleen het aanbod dat relevant is voor jou. 

Klik door op de aanbieding en je komt direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar bestel je jouw nieuwe wearable zoals normaal.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu