Huawei FreeBuds 5

1/4

Nieuws

Laatste update: 2 maanden geleden

Prijzen vergelijken

De Huawei Freebuds 5 zijn opvallende draadloze oordopjes met een lange batterijduur en actieve ruisonderdrukking. Op deze pagina lees je alles over de bluetooth oordopjes.

Lees verder na de advertentie.

Huawei FreeBuds 5 in het kort

  • Opvallend ‘waterdruppel’-design
  • Half-in-ear ontwerp
  • 11 millimeter drivers
  • Multipoint-ondersteuning
  • Tot 30 uur luistertijd
  • 2 uur luisteren na 5 minuten laden
  • IPX4-stof- en waterbestendig

Waterdruppel-ontwerp

Met de Hauwei Freebuds 5 koop je geen onopvallende oordopjes. Het waterdruppel-ontwerp geeft een flinke draai aan het ontwerp van traditionele draadloze oordopjes. Het steeltje van de FreeBuds 5 is een stuk dikker dan bij de meeste dopjes.

Huawei Freebuds 5

Het deel van de oordopjes dat je in je oor draagt heeft een half-in-ear-ontwerp. Dat wil zeggen dat ze niet met rubberen opzetstukjes in je oor zitten, maar dat er één vaste pasvorm is. Het is afhankelijk van jouw gehoorgang of dat fijn zit. In de oordopjes zitten drivers van 11 millimeter die zorgen voor divers geluid. De oordopjes zijn IP54 stof- en -waterbestendig, dus kunnen tegen een regen- of zweetdruppeltje.

Via de bijbehorende app personaliseer je het geluid naar jouw voorkeur. Ook is er geluidsonderdrukking aanwezig. Zowel om omgevingsgeluid te onderdrukking wanneer je naar muziek luistert, als om je stem helder te isoleren tijdens een belletje. De oordopjes ondersteunen ook multipoint. Zo verbind je gemakkelijk met meerdere apparaten tegelijk en schakel je daar gemakkelijk tussen.

Batterij en luistertijd

De Huawei FreeBuds 5 worden geleverd met een ovale oplaadcase. Deze levert extra stroom aan de oordopjes als je ze niet gebruikt. Met de oordopjes alleen luister je tot 5 uur muziek. Dat is dus niet genoeg om een hele studie- of werkdag muziek te luisteren. Laad je ze echter vijf minuten op, dan kun je weer twee uur luisteren.

Huawei Freebuds 5

In combinatie met de oplaadcase heb je een luistertijd van maximaal 30 uur. Gebruik je actieve ruisonderdrukking, dan neemt deze af tot 20 uur. Je laadt de oordopjes dus op in de bijgeleverde oplaadcase. Die oplaadcase laad je op met een usb-c-kabel of draadloze oplader.

Prijs en beschikbaarheid

De Huawei Freebuds 5 zijn verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk zilver, oranje en wit. Ze hebben een adviesprijs van 159,99 euro. De oordopjes zijn te bestellen op de website van Huawei zelf en bij derden. In de Android Planet-prijsvergelijker vind je alle aanbieders en beste deals overzichtelijk op een rijtje.

Check ook de Hauwei Freebuds 5i. Deze oordopjes zijn een stukje goedkoper dan de Huawei FreeBuds 5 en zien er traditioneler uit. Ruisonderdrukking is aanwezig en ze klinken prima! Check onze ervaringen daarvan in de review op Android Planet.

Huawei FreeBuds 5 specs

Verbindingen

Bluetooth Bluetooth 5.3
NFC
Nee

Batterij

Batterijduur enkele lading 5 uur
Batterijduur inclusief doosje 30 uur
Opladen via Draadloos en / of kabel

Type en uiterlijk

Type In-ear
Klankkast Open
Gewicht 5gram

Eigenschappen en bediening

Noise-cancelling
Ja
Spraakcommando's
Ja
Bediening via aanrakingen
Ja
Belfunctie
Ja
IP-classificatie IP54
Spatwaterdicht
Ja
Waterdicht
Ja
Stofdicht
Ja
Fabrieksgarantie 1 jaar
Aangekondigd 12 april 2023
Releasedatum 20 april 2023

Huawei FreeBuds 5 deals

Huawei Freebuds 5

€ 144,95

1 dag

Bekijk bij Belsimpel
Belsimpel

Huawei Freebuds 5

€ 144,95

2 dagen

Bekijk bij Amazon
Amazon

Huawei Freebuds 5

€ 159,99

1 dag

Bekijk bij Huawei
Huawei
Bekijk alle deals

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei FreeBuds 5

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu