De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Huawei FreeBuds Pro kopen: gebruik eerst onze prijsvergelijker

Huawei Freebuds Pro
Filters
Filters
×
10 resultaten vanaf € 94,95
Gesponsord
Samsung Galaxy S22
KPN
Tijdelijk met €249 voordeel!
  • Gratis 5G
  • Beste mobiele netwerk wereldwijd
  • Extra voordeel met KPN Hussel korting
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
T-Mobile
Nu tot €11,50 korting per maand
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • Altijd online zonder extra kosten
Bekijk aanbieding
Huawei Freebuds Pro
Huawei Freebuds Pro
€ 94,95
2 jaar garantie
Bol.com
6
Bol.com
1d
Huawei Freebuds Pro
Huawei Freebuds Pro
€ 99,99
2 jaar garantie
Huawei
3.4
Huawei
1d
Huawei Freebuds Pro
Huawei Freebuds Pro
€ 136,00
2 jaar garantie
Art & Craft
8.6
Art & Craft
1d
Huawei Freebuds Pro
Huawei Freebuds Pro
€ 187,38
2 jaar garantie
Amazon
4.8
Amazon
2d
Huawei Freebuds Pro
Huawei Freebuds Pro
€ 189,99
2 jaar garantie
Conrad
8.2
Conrad
2d

Als je de Huawei FreeBuds Pro kopen wil, is het verstandig om eerst gebruik te maken van onze prijsvergelijker. Je ziet dan namelijk in één oogopslag waar hij te koop is en tegen welke prijs. Zo zie je dus ook meteen waar hij het goedkoopst is. Toch een handige manier om wat geld te besparen en dat is natuurlijk alleen maar fijn. Op deze pagina vind je naast onze prijsvergelijker ook nog wat informatie over je aankoop.

De Huawei FreeBuds Pro kopen? Let hier dan op!

De Huawei FreeBuds Pro kopen is vooral handig voor mensen die hun muziek afspelen vanaf meerdere apparaten. Bijvoorbeeld vanaf je mobiel en desktop. Deze oordopjes kun je namelijk aan twee apparaten tegelijk koppelen, zodat je niet elke keer opnieuw hoeft te verbinden. Super fijn natuurlijk als je bijvoorbeeld muziek luistert vanaf je (werk)laptop en dan plotseling gebeld wordt op je telefoon. Je hoeft je oordopjes dan niet uit te doen en kunt gewoon handsfree bellen.

Actieve ruisonderdrukking is fijn

Als je de Huawei FreeBuds Pro kopen wil, ben je vast geïnteresseerd in de actieve ruisonderdrukking. Deze oordopjes hebben een effect van maximaal 40 DB waardoor je geen storende geluiden door je muziek heen hoort. Dat is niet alleen fijn als je optimaal van je muziek wil genieten, maar ook tijdens het werk zorgt het voor extra focus. De afleidende gesprekken van je collega’s hoor je immers niet meer. Die functie is ook (en vooral) in het openbaar vervoer erg prettig.

Kan de prijs per winkel veel verschillen?

Ja, absoluut. Scroll maar eens door de vergelijker heen om te zien welke verschillende prijzen er allemaal zijn voor precies hetzelfde product. Je wil niet één van de duurdere opties te pakken hebben en daar pas later achter komen. Je kunt door de prijsvergelijker te gebruiken soms binnen één minuut tientallen euro’s besparen. Dat is mooi snel verdiend. 

Zo werkt de prijsvergelijker

In onze prijsvergelijker staat de goedkoopste optie altijd bovenaan. Besparen wordt op die manier zeer gemakkelijk gemaakt. Aan de linkerkant zie je nog enkele filteropties staan. Daarmee kun je het aanbod aanpassen op wat jij interessant vindt. Denk aan bepaalde kleuren, garantieperiodes, levertijd, etc. 

Als je eenmaal de beste deal hebt gevonden, klik je eenvoudig op de aanbieding waardoor je direct op de juiste pagina van de webshop terecht komt. Daar bestel je de oordopjes zoals je normaal ook zou doen. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu