Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Huawei GT3

1/6

Huawei GT3: budgettopper met dual-sim

De Huawei GT3 is een betaalbare Android-smartphone met dual-sim ondersteuning. Het toestel beschikt daarnaast over een relatief groot scherm en een aantrekkelijk metalen design. Wie zegt er dat een goedkope smartphone er goedkoop uit moet zien? Huawei niet, want dit toestel kan moeiteloos mee met toestellen die tot wel twee keer zo duur zijn.

Huawei heeft uitstekende ervaring met goedkopere smartphones. Het bedrijf zet regelmatig toestellen neer met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Toestellen die weinig geld kosten, maar toch zowat alles in huis hebben van wat je van een smartphone zou verwachten. Heb je liever nog wat extra kracht en nieuwere software, dan kun je ook de Huawei P10 Lite overwegen.

De Huawei GT3 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Op papier lijkt de Huawei GT3 weinig opvallende hardware te hebben. Toch heeft het toestel enkele functies die je doorgaans zelden in deze prijsklasse ziet, zoals een vingerafdrukscanner achterop en ondersteuning voor twee simkaarten. De belangrijkste Huawei GT3 specificaties vind je hieronder.

  • 5,2 inch-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow
  • 2 GHz quadcore-chipset, 2GB werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Voorzien van vingerafdrukscanner en dual-sim ondersteuning

Meer over de Huawei GT3

Met een dual-sim smartphone ben je bereikbaar op twee nummers tegelijk. Dat is handig als je bijvoorbeeld aparte abonnementen hebt voor werk en privé. Ook als je vlak bij de grens woont kan het handig zijn een extra simkaart te hebben. Met de GT3 hoef je niet meer continu te wisselen tussen twee simkaarten, maar ben je altijd bereikbaar op beide.

Ook is het toestel van alle gemakken voorzien. Sterker nog: het toestel steekt zelfs aardig boven andere budgetsmartphones uit. Het full hd-scherm, de 13 megapixel-camera en de ruime hoeveelheid opslagruimte zien we niet vaak in deze prijsklasse. Je hoeft geen compromis te sluiten, maar geniet van goede prestaties op elk moment.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei GT3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu