De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8: nieuw vlaggenschip met Android 6.0

De Huawei Mate 8 is een vlaggenschip van de Chinese smartphonefabrikant Huawei. Het toestel werd in november 2015 aangekondigd en beschikt over een mooi design en vlotte specificaties. De Huawei Mate 8 wordt aangedreven door een Kirin 950-chip met een octacore-processor, die wordt bijgestaan door 3GB RAM/32GB opslag of 4GB RAM/64GB opslag. Kenmerkend aan de Mate 8 is het grote scherm, dat 6 inch meet en een resolutie heeft van 1920 bij 1080 pixels. Het scherm heeft  dunne bezels en oogt scherp.

Foto`s maakt de Huawei Mate 8 met de 16 en 8 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde. Ook is er een 4000 mAh-accu aanwezig, die – in combinatie het full-hd-scherm – moet zorgen voor een lange gebruiksduur. Verder draait de Mate 8 uit de doos op Android 6.0 (Marshmallow) met Huawei`s eigen EMUI 4.0-schil.

De Huawei Mate 8 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Huawei Mate 8 is een interessant toestel met een mooi design, vlotte specificaties en Android 6.0 (Marshmallow). De belangrijkste features van de smartphone hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • Groot 6 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • Kirin 950-chip van Huawei met octacore-processor
  • Standaard voorzien van Android 6.0 (Marshmallow) met  EMUI 4.0
  • Flinke 4000 mAh-accu  voor een lange gebruiksduur

Meer over de Huawei Mate 8

De Huawei Mate 8 is het eerste Huawei-toestel dat uit de doos op Android 6.0 (Marshmallow) draait. Daaroverheen is de EMUI 4.0-schil gelegd, een relatief zware Android-skin die veel onderdelen van Googles mobiele besturingssysteem aanpast. Zo verandert EMUI het uiterlijk van Android aanzienlijk en is er geen app-drawer aanwezig. Applicaties worden – net als op Apples  iOS – standaard  op het homescherm geplaatst, al kun je ze wel in mapjes sorteren.

huawei mate 8 release

Met afmetingen van 157,1 bij 80,6 bij 7,9 millimeter is de Huawei Mate 8 niet bepaald handzaam, maar de smartphone  voelt door het gewicht van 185 gram wel stevig aan. Het design is mooi en oogt luxe. Daarnaast kun je twee simkaarten in het toestel kwijt. Gebruik je echter maar één simkaart, dan kun je één sleuf gebruiken om een  micro-sd-kaartje te plaatsen.

De Huawei Mate 8 beschikt over twee  goede camera`s. De camera aan de achterzijde maakt foto`s met  een maximale resolutie van 16 megapixels en de 8 megapixel-frontcamera is geschikt voor het maken van selfies en houden van videogesprekken. De camera-app van Huawei oogt  overzichtelijk en laat je tussen verschillende modi schakelen door naar links of rechts te vegen. Ook zijn er genoeg opties aanwezig om geschoten kiekjes van een geinig effect of filters te voorzien.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Mate 8

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu