Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.9 / 5.5 inch
Camera
20 megapixel
Prijs

Huawei Mate 9 kopen - wat moet je weten?

De Huawei Mate 9 is bedoeld voor iedereen die aan een gewone smartphone niet genoeg heeft, maar echt het maximale uit zijn apparaat wil halen. De Mate 9 onderscheidt zich door zijn grootte: de telefoon heeft een scherm van 5,8 inch, bijna te groot om in één hand te houden.

Bij zo'n groot toestel hoort ook de juiste hardware, en dat zit gelukkig wel goed bij de Huawei Mate 9. De telefoon heeft meer rekenkracht dan veel andere telefoons bij elkaar, draait op een recente versie van Android, en met de accu van 4000 mAh kun je bijna twee dagen doen. Een toestel voor de echte hardcore-gebruiker dus!

Huwei Mate 9 prijs

De Huawei Mate 9 is niet goedkoop, maar je krijgt dan ook wel veel waar voor je geld. De Huawei Mate 9 is immers niet voor niets één van de beste Android-telefoons! De Huawei Mate 9 had een introductieprijs van 649 euro, maar dat is inmiddels wel een stuk goedkoper omdat de telefoon al een tijdje op de markt is.

Huawei Mate 9 met abonnement

De Huawei Mate 9 is met abonnement te koop, maar je kunt de Huawei Mate 9 ook los kopen. Bij dat laatste ben je niet alleen in één keer meer geld kwijt, maar het is op de lange termijn ook goedkoper om de Huawei Mate 9 met abonnement te kopen. Je krijgt dan flinke korting op de totale prijs van de telefoon als je die samen met een abonnement combineert. De hoogte van de prijs verschilt naarmate je meer data of belminuten in je bundel kiest. Wat je kunt kiezen lees je in onze prijsvergelijker.

Download onze app

Download onze app