Huawei MediaPad M1

Huawei MediaPad M1

1/4

Huawei MediaPad M1: 8 inch-tablet met redelijke specs

De Huawei MediaPad M1 is een 8 inch-tablet met een ips-display en twee grote speakers aan de voorzijde. Onderhuids vinden we een 1,6GHz quadcore-processor en een flinke 4800 mAh-accu. De M1 is 7,9 millimeter dik, weegt 329 gram en heeft een adviesprijs van 299 euro.

De MediaPad M1 is een 8 inch-tablet die net wat groter is dan MediaPad X1 van Huawei. Je kunt met beide tablets bellen, en beide tablets – die eigenlijk een phablet genoemd kunnen worden – ondersteunen 4G-verbindingen. De phablet is 7,9 millimeter dik en weegt 329 gram. Aan de voorkant vinden we een 5 megapixel-camera en aan de achterzijde een 1 megapixel-camera.

Lees verder na de advertentie.

De MediaPad M1 is als gezegd een budgettablet van Huawei. De M1 heeft een 8 inch-display (1280 bij 800 pixels) en is met 338 gram iets zwaarder dan zijn kleine broer. Ook is hij met 7,9 millimeter iets dikker. Aan de voorzijde vinden we twee grote speakers die flink geluid leveren en onderhuids is de M1 voorzien van een 1,6GHz-quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. De camera`s beschikken over 5 en 1 megapixels.

De specs zijn over het algemeen dus iets minder en hetzelfde geldt voor het display. Het scherm heeft weliswaar goede kijkhoeken, maar beschikt over een veel lagere resolutie. Gezien de prijs vinden we dit echter vergeeflijk. In het swipen door de menu’s voelt de MediaPad M1 net als zijn duurdere broertje soepel, al hebben we nog geen zware apps en games kunnen testen. Hopelijk komt hier op korte termijn verandering in.

Huawei MediaPad M1

Huawei MediaPad M1 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Huawei MediaPad M1 prijzen. Bekijk alle Huawei producten.

Alle Huawei producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's