Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Huawei P Smart Plus

Huawei P Smart Plus
8,5
Scherm 6.3 inch
Camera 16 megapixel

Huawei P Smart Plus kopen: alle opties op een rij

De Huawei P Smart Plus is verkrijgbaar met abonnement en als los toestel:

Dit moet je weten over de Huawei P Smart Plus

De Huawei P Smart Plus is een zeer complete Android-smartphone met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel beschikt over een groot, voorkantvullend scherm, een dubbele camera aan beide kanten en verrassend krachtige hardware. Deze telefoon is een variant van de Huawei P Smart, en biedt net iets betere hardware dan dat model.

Pluspunten P Smart Plus

  • Groot scherm met scherp beeld
  • Dubbele camera’s aan beide kanten, goede selfiecamera
  • Vlotte hardware en veel opslagruimte
  • Vingerafdrukscanner achterop ontgrendelt snel

Minpunten P Smart Plus

  • 6,4 inch-scherm is voor sommigen te groot

Selfiecamera verslaat camera achterop

Huawei P Smart Plus officieel

Meestal is de camera achterop de belangrijkste en dus de beste, maar Huawei draait de rollen eens om. Voorop de P Smart Plus zit namelijk een dubbele camera van 24 en 2 megapixel, terwijl achterop ‘slechts’ camera’s van 16 en 2 megapixel zitten. Met deze selfiecamera schiet je dus onder alle omstandigheden de allermooiste kiekjes van jezelf.

Aan beide kanten zit een extra 2 megapixel-camera die gebruikt wordt om diepte te meten. Daarmee kun je een bokeh-effect toevoegen aan je foto’s, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de portretmodus op sommige andere smartphones. De achtergrond wordt dan blurry gemaakt, waardoor mensen en objecten op de voorgrond er mooi uitspringen.

Groot scherm, goede accu

Niet alleen de camera’s zijn klasse. De P Smart Plus heeft ook een groot scherm van liefst 6,3 inch groot. Doordat de randen rond het beeld klein zijn, is het toestel echter nog verrassend handzaam. Bovenaan zit een inkeping, een klein zwart blokje met aan weerszijden het scherm. In deze notch zitten onder andere de selfiecamera’s en enkele sensoren verstopt.

Het toestel is uitgerust met de Kirin 710-chip, met acht cores en 4GB werkgeheugen. Er is standaard 64GB opslagruimte aanwezig, maar dat kan uitgebreid worden met een micro-sd-geheugenkaartje. Voor de meeste gebruikers is 64GB echter al meer dan genoeg voor al je apps, foto’s, video’s en muziek. De accucapaciteit bedraagt 3300 mAh, genoeg voor een volle dag zonder opladen.

Deze smartphone koop je als… je je selfiegame sterker wil maken. Of als je gewoon op zoek bent naar een Android-smartphone met héle sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Huawei P Smart Plus
8,5
Welke Huawei P Smart Plus wil je?
Wij hebben momenteel geen Huawei P Smart Plus aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

Android 10-bèta beschikbaar voor Huawei Mate 20-serie, P Smart (2019) en P30 Lite

Android 10-bèta beschikbaar voor Huawei Mate 20-serie, P Smart (2019) en P30 Lite

Nieuws Huawei heeft een Android 10-bèta beschikbaar gemaakt voor een aantal populaire toestellen. Gebruikers van de Huawei Mate 20 (Pro), P Smart (2019), P Smart Plus (2019) en P30 Lite kunnen zich nu aanmelden voor de bèta van EMUI 10.
Deze 17 Huawei-smartphones krijgen een Android Q-update

Deze 17 Huawei-smartphones krijgen een Android Q-update

Nieuws Huawei is hard bezig met de ontwikkeling van Android Q en heeft een lijst van liefst zeventien toestellen vrijgegeven die straks een EMUI 10-update ontvangen. Daarmee wil Huawei de handelsblokkade mogelijk te snel af zijn.
Deze 12 Huawei-smartphones ontvangen een Android Pie-update in de zomer

Deze 12 Huawei-smartphones ontvangen een Android Pie-update in de zomer

Nieuws Huawei brengt nog deze zomer een update naar Android 9.0 (Pie) uit voor veel populaire oudere toestellen. Onder andere de Huawei P10 en Mate 10 ontvangen bijvoorbeeld hun twee grote update.
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 18

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 18

Nieuws Wekelijks zetten we alle Android beveiligingsupdates van populaire smartphones op een rijtje voor je. Ook deze week zijn we bij je terug met een nieuwe lijst updates.
Huawei P Smart Plus review: groot budgettoestel is een waardige upgrade

Huawei P Smart Plus review: groot budgettoestel is een waardige upgrade

8,5
Reviews Begin 2018 wist Huawei aangenaam te verrassen met de P Smart, een budgettoestel met opvallend goede hardware. De Huawei P Smart Plus biedt betere hardware, maar kost ook haast twee keer zoveel. Is de prijs-kwaliteitsverhouding nog wel zo scherp als we zouden willen?