Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Huawei P Smart Plus

Dit moet je weten over de Huawei P Smart Plus

De Huawei P Smart Plus is een zeer complete Android-smartphone met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel beschikt over een groot, voorkantvullend scherm, een dubbele camera aan beide kanten en verrassend krachtige hardware. Deze telefoon is een variant van de Huawei P Smart, en biedt net iets betere hardware dan dat model.

Pluspunten P Smart Plus

  • Groot scherm met scherp beeld
  • Dubbele camera’s aan beide kanten, goede selfiecamera
  • Vlotte hardware en veel opslagruimte
  • Vingerafdrukscanner achterop ontgrendelt snel

Minpunten P Smart Plus

  • 6,4 inch-scherm is voor sommigen te groot

Selfiecamera verslaat camera achterop

Huawei P Smart Plus officieel

Meestal is de camera achterop de belangrijkste en dus de beste, maar Huawei draait de rollen eens om. Voorop de P Smart Plus zit namelijk een dubbele camera van 24 en 2 megapixel, terwijl achterop ‘slechts’ camera’s van 16 en 2 megapixel zitten. Met deze selfiecamera schiet je dus onder alle omstandigheden de allermooiste kiekjes van jezelf.

Aan beide kanten zit een extra 2 megapixel-camera die gebruikt wordt om diepte te meten. Daarmee kun je een bokeh-effect toevoegen aan je foto’s, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de portretmodus op sommige andere smartphones. De achtergrond wordt dan blurry gemaakt, waardoor mensen en objecten op de voorgrond er mooi uitspringen.

Groot scherm, goede accu

Niet alleen de camera’s zijn klasse. De P Smart Plus heeft ook een groot scherm van liefst 6,3 inch groot. Doordat de randen rond het beeld klein zijn, is het toestel echter nog verrassend handzaam. Bovenaan zit een inkeping, een klein zwart blokje met aan weerszijden het scherm. In deze notch zitten onder andere de selfiecamera’s en enkele sensoren verstopt.

Het toestel is uitgerust met de Kirin 710-chip, met acht cores en 4GB werkgeheugen. Er is standaard 64GB opslagruimte aanwezig, maar dat kan uitgebreid worden met een micro-sd-geheugenkaartje. Voor de meeste gebruikers is 64GB echter al meer dan genoeg voor al je apps, foto’s, video’s en muziek. De accucapaciteit bedraagt 3300 mAh, genoeg voor een volle dag zonder opladen.

Deze smartphone koop je als… je je selfiegame sterker wil maken. Of als je gewoon op zoek bent naar een Android-smartphone met héle sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Huawei P Smart Plus prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe Huawei P Smart Plus aanbiedingen van dit moment.

Laatste berichten

Huawei P Smart Plus review: groot budgettoestel is een waardige upgrade

Huawei P Smart Plus review: groot budgettoestel is een waardige upgrade

Thomas Haenen
17 aug 2018augustus 2018
13:20 uur
7 min
Reviews
8,5
Reviews Begin 2018 wist Huawei aangenaam te verrassen met de P Smart, een budgettoestel met opvallend goede hardware. De Huawei P Smart Plus biedt betere hardware, maar kost ook haast twee keer zoveel. Is de prijs-kwaliteitsverhouding nog wel zo scherp als we zouden willen?
Huawei P Smart Plus nu in Nederland verkrijgbaar voor 349 euro

Huawei P Smart Plus nu in Nederland verkrijgbaar voor 349 euro

Wouter Nijsen
8 aug 2018augustus 2018
16:49 uur
1 min
Deals
Deals Huawei's nieuwste betaalbare smartphone, de P Smart Plus, is uitgebracht in Nederland. Het toestel kost 349 euro en daarvoor krijg je vlotte hardware, een groot scherm met dunne randen en Android 8.1 (Oreo). Check in dit artikel de beste deals op een rijtje.
Huawei P Smart Plus onthuld: goedkope, grote smartphone met vier camera’s

Huawei P Smart Plus onthuld: goedkope, grote smartphone met vier camera’s

Thomas Haenen
18 jul 2018juli 2018
20:27 uur
2 min
Nieuws
Nieuws Huawei breidt zijn budgetassortiment volgende maand uit met de P Smart Plus. Het is een voordelige Android-smartphone met dubbele camera's en een groot, voorkantvullend scherm.

Download onze app

Download onze app