Huawei P Smart Plus

8,5
1/6

Pluspunten

  • Groot scherm met scherp beeld
  • Dubbele camera's aan beide kanten, goede selfiecamera
  • Vlotte hardware en veel opslagruimte
  • Vingerafdrukscanner achterop ontgrendelt snel

Minpunten

  • 6,4 inch-scherm is voor sommigen te groot

Huawei P Smart Plus kopen: alle opties op een rij

De Huawei P Smart Plus is verkrijgbaar met abonnement en als los toestel:

Dit moet je weten over de Huawei P Smart Plus

Lees verder na de advertentie.

De Huawei P Smart Plus is een zeer complete Android-smartphone met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel beschikt over een groot, voorkantvullend scherm, een dubbele camera aan beide kanten en verrassend krachtige hardware. Deze telefoon is een variant van de Huawei P Smart, en biedt net iets betere hardware dan dat model.

Selfiecamera verslaat camera achterop

Huawei P Smart Plus officieel

Meestal is de camera achterop de belangrijkste en dus de beste, maar Huawei draait de rollen eens om. Voorop de P Smart Plus zit namelijk een dubbele camera van 24 en 2 megapixel, terwijl achterop ‘slechts’ camera’s van 16 en 2 megapixel zitten. Met deze selfiecamera schiet je dus onder alle omstandigheden de allermooiste kiekjes van jezelf.

Aan beide kanten zit een extra 2 megapixel-camera die gebruikt wordt om diepte te meten. Daarmee kun je een bokeh-effect toevoegen aan je foto’s, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de portretmodus op sommige andere smartphones. De achtergrond wordt dan blurry gemaakt, waardoor mensen en objecten op de voorgrond er mooi uitspringen.

Groot scherm, goede accu

Niet alleen de camera’s zijn klasse. De P Smart Plus heeft ook een groot scherm van liefst 6,3 inch groot. Doordat de randen rond het beeld klein zijn, is het toestel echter nog verrassend handzaam. Bovenaan zit een inkeping, een klein zwart blokje met aan weerszijden het scherm. In deze notch zitten onder andere de selfiecamera’s en enkele sensoren verstopt.

Het toestel is uitgerust met de Kirin 710-chip, met acht cores en 4GB werkgeheugen. Er is standaard 64GB opslagruimte aanwezig, maar dat kan uitgebreid worden met een micro-sd-geheugenkaartje. Voor de meeste gebruikers is 64GB echter al meer dan genoeg voor al je apps, foto’s, video’s en muziek. De accucapaciteit bedraagt 3300 mAh, genoeg voor een volle dag zonder opladen.

Deze smartphone koop je als… je je selfiegame sterker wil maken. Of als je gewoon op zoek bent naar een Android-smartphone met héle sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei P Smart Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu