Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.5 inch
Camera
12 megapixel
Prijs

Huawei P10 Plus

De Huawei P10 mag dan wel één van de betere telefoons van het moment zijn, maar voor sommige gebruikers is dat niet goed genoeg. In dat geval is er altijd nog de Huawei P10 Plus, een grotere variant van de gewone P10 met een groter scherm én een betere accu.

De Huawei P10 Plus is een high-end-telefoon met een stevige metalen behuizing, die op veel vlakken lijkt op zijn kleine broertje. Het is vooral de grootte van de P10 Plus. Het scherm is met 5,5 inch groter, en heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De dubbele camera achterop zagen we ook al bij de Huawei P9, maar dat het om dezelfde lens gaat doet niet af aan zijn prestaties. Met de Huawei P10 Plus maak je nog steeds schitterende foto's.

Huawei P10 Plus-prijs

De Huawei P10 Plus dankt zijn naam aan de grootte, en helaas betekent een grotere telefoon ook vaak een hogere prijs. Dat is ook bij de P10 Plus het geval, al betaal je niet meer de advies van 600 euro. De Huawei P10 Plus is inmiddels een tijdje op de markt en de prijs is daarom al flink gedaald. Een prima deal dus, die Huawei P10 Plus!

Huawei P10 Plus met abonnement kopen

Je kunt een Huawei P10 Plus met abonnement kopen, zodat je op de lange termijn een stuk goedkoper uit bent. Als je de prijs van het toestel maandelijks aflost in combinatie met een belbundel willen providers je op de lange termijn een flinke korting geven. Zo is een Huawei P10 Plus abonnement veel goedkoper dan wanneer je de P10 Plus los koopt.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app