Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.1 inch
Camera
20 megapixel

Huawei P10 met abonnement: dit moet je weten

De Huawei P10 is het vlaggenschip van de Chinese fabrikant van 2017. Het toestel werd in maart van dat jaar geïntroduceerd voor een adviesprijs van 599 euro, al kun je de Huawei P10 los inmiddels voor een aanzienlijk lager bedrag in huis halen. Hetzelfde geldt voor zijn grote broer, de in april 2017 uitgebrachte Huawei P10 Plus. Beide toestellen werden in 2018 opgevolgd door de Huawei P20 (Pro), een krachtigere smartphone met een groter scherm en een verbeterde camera.

Met zijn puike specs en fraaie aluminium behuizing is de Huawei P10 een aantrekkelijk alternatief voor wie huidige high-end smartphones te duur vindt. Het toestel beschikt over een dubbele camera aan de achterkant, waarbij de tweede lens extra informatie verzamelt voor scherpere foto’s en video’s. Verder heeft de P10 een krachtige chipset, veel (uitbreidbare) opslagruimte en een grote accu die dankzij de SuperCharge-technologie snel oplaadt.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de Huawei P10 met abonnement?

Heb je je keuze voor de Huawei P10 gemaakt, dan wil je natuurlijk een goed (zakelijk) abonnement om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van het toestel. Kies bij voorkeur een provider met een landelijk dekkend 4G-netwerk en hoge internetsnelheden. Je wilt immers overal en altijd kunnen streamen om het grote scherm van de P10 optimaal te benutten. Het streamen van video's - maar ook muziek - kost veel MB’s, dus een ruime databundel is geen overbodige luxe. Neem in ieder geval niet een te krappe bundel, want buitenbundelkosten voor data zijn relatief hoog. Het kan zijn dat je provider de internetsnelheid alleen verlaagt als je al je data hebt verbruikt, maar is het goed om dat vooraf te controleren.

Ga ook na in hoeverre je nog belt en sms’t, door de facturen van je huidige abonnement te checken; die geven immers inzicht in je gemiddelde gebruik. Misschien heb je wel voldoende aan een abonnement met alleen data, omdat je berichten verstuurt en telefoneert met apps als Skype en WhatsApp.

Daarnaast is het slim je te verdiepen in actuele kortingsacties. Steeds meer providers, waaronder KPN, T-Mobile en Vodafone, bieden zogenoemd combivoordeel. Neem je vast internet of digitale televisie af bij dezelfde provider als je mobiele abonnement, dan levert dat voordelen op. Bijvoorbeeld in de vorm van een vast kortingsbedrag per maand, gratis zenderpakketten of gratis onderling bellen met huisgenoten.

Bij welke providers kan ik de Huawei P10 kopen?

De Huawei P10 is al een tijdje op de markt, maar nog steeds goed verkrijgbaar bij de meeste providers en webshops. Gebruik onze vergelijker om een abonnement te vinden dat bij je past. Je kunt gemakkelijk het aanbod filteren en ziet direct welke providers combivoordeel of andere kortingsacties bieden.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste Huawei P10 aanbiedingen?

De prijsvergelijker van Android Planet maakt het heel eenvoudig om zowel een Huawei P10 als een voordelig abonnement te vinden. De beste aanbiedingen staan standaard al bovenaan en met de filteropties is het aanbod te personaliseren. Filter bijvoorbeeld op provider, toesteltype, contractduur en levertijd. Ook kun je ervoor kiezen om alleen BKR-vrije abonnementen te tonen. Lees meer over telefoonkrediet en wat voor gevolgen dat kan hebben voor jouw situatie.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app