Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.2 inch
Camera
12 megapixel
Prijs

Huawei P8 Lite (2017) met abonnement: dit moet je weten

De Huawei P8 Lite (2017) verscheen in februari 2017 voor een adviesprijs van 249 euro. De opvolger van de P8 Lite uit 2015 beschikt over bijgewerkte software en iets krachtigere hardware. Hoewel de Huawei P8 Lite (2017) los inmiddels voor een bescheiden bedrag verkrijgbaar is, heeft de smartphone nog steeds veel te bieden. Denk aan een metalen behuizing, een vingerafdrukscanner en een 5,2 inch scherm met een full hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De originele P8 Lite deed het nog met 5 inch en een 720p-resolutie.

Ook onderhuids heeft Huawei flink gesleuteld. Zo heeft de smartphone een krachtigere chipset, meer werkgeheugen en 16GB opslag dat is uit te breiden met een geheugenkaartje. Er zijn twee camera’s aan boord met 12 en 8 megapixel voor scherpe foto’s en selfies. Een groot voordeel van deze midrange telefoon is de accu. Met een capaciteit van 3000 mAh haalt die gemakkelijk het einde van de dag, zonder tussentijds opladen.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de Huawei P8 Lite (2017) met abonnement?

De Huawei P8 Lite (2017) is een goede optie voor wie veel smartphone voor weinig geld zoekt. Het toestel is zowel los als in combinatie met een abonnement voordelig verkrijgbaar. Bij je keuze voor een abonnement is het slim te gaan voor een provider met een landelijk dekkend 4G-netwerk en grote databundels. Kijk je onderweg graag naar je favoriete films en series, dan is veel data en een snelle internetverbinding geen overbodige luxe.

Met zijn 5,2 inch-scherm is de Huawei P8 Lite (2017) erg geschikt voor mediaconsumptie, maar je wilt natuurlijk niet beperkt worden door je mobiele internet. Heb je moeite te bepalen hoeveel MB’s, belminuten en sms’jes je nodig hebt? Raadpleeg dan eens de app van je provider of pak de facturen van je huidige abonnement erbij. Die geven inzicht in wat je maandelijks gebruikt en (niet) nodig hebt. Misschien zijn belminuten overbodig, maar heb je wel behoefte aan een onbeperkte databundel omdat je bovengemiddeld veel streamt en downloadt.

Steeds meer providers, waaronder Vodafone, KPN en T-Mobile, bieden combivoordeel aan. Sluit je een telefoonabonnement af bij dezelfde aanbieder als waar je tv- en/of internetabonnement loopt, dan krijg je leuke extra’s. Denk aan korting op je maandfactuur, geen aansluitkosten en gratis zenderpakketten. Doe er je voordeel mee, want op jaarbasis kan het een hoop geld schelen.

Bij welke providers kan ik de Huawei P8 Lite (2017) kopen?

De Huawei P8 Lite (2017) is al geruime tijd op de markt en daardoor goedkoop verkrijgbaar bij de meeste providers en webshops. Met onze vergelijker vind je snel het model en abonnement dat aansluit bij je wensen. Ook zie je in één oogopslag bij welke partijen je terecht kunt voor combivoordeel en andere kortingsacties.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste Huawei P8 Lite (2017) aanbiedingen?

Met de prijsvergelijker van Android Planet staat niets je in de weg om het perfecte abonnement met toestel te vinden. De beste deals staan standaard al bovenaan. Met diverse filteropties voor bijvoorbeeld provider, contractduur, model en levertijd kun je het aanbod personaliseren. Ook kun je precies aangeven hoeveel data, minuten en sms’jes je nodig hebt. Overweeg je een huis te kopen? Kies er dan voor om alleen aanbiedingen zonder BKR-registratie te tonen. Zo voorkom je onaangename verrassingen.

Download onze app

Download onze app