Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.2 inch
Camera
12 megapixel
Prijs

Huawei P9 kopen: dit moet je weten

Huawei P9

De Huawei P9 is de opvolger van de Huawei P8, het vlaggenschip van vorig jaar. De P8 was al een goed toestel en met de P9 heeft Huawei deze lijn doorgezet. De metalen behuizing is gebleven en verbeterd, de randen zijn mooi rond afgewerkt en geven het toestel een premium gevoel wanneer het in je hand ligt.

Huawei heeft dit jaar de focus gelegd op het betere camerawerk. De Chinese smartphonegigant is een samenwerking aangegaan met Leica, een gerenommeerde Duitse cameraproducent. Het toestel is voorzien van maar liefst twee 12 megapixel-camera's om al je momenten haarscherp vast te leggen. Hieronder zetten we de belangrijkste specs nog eens op een rijtje voor je.

Huawei P9-prijs

De Huawei P9 was in 2016 het vlaggenschipmodel van de Chinese fabrikant, al is die positie inmiddels opgeschoven na de verschijning van de P10. Dat heeft echter het voordeel dat de Huawei P9 inmiddels wel een heel stuk goedkoper is geworden, waardoor je de adviesprijs van 599 euro al lang niet meer betaalt.

Huawei P9 met abonnement

Omdat je nog steeds een paar honderd euro voor de telefoon betaalt, doe je er slim aan de Huawei P9 met abonnement te kopen. Zo ben je namelijk op de lange termijn goedkoper uit, omdat bij een Huawei P9-abonnement de totaalprijs wordt verrekend met je bundel. Kijk snel in onze Huawei P9 prijsvergelijker om te kijken hoe duur dit toestel voor jou uitvalt.

Download onze app

Download onze app