Huawei Shot X

1/6

Huawei Shot X: smartphone met krachtige selfiecamera

De Huawei Shot X is een midrange smartphone van de Chinese fabrikant met als meest onderscheidende feature een 13 megapixel-camera aan de voorkant die is voorzien van een flitser. Dat betekent dat je met de frontcamera scherpe foto`s schiet, zelfs als de belichting niet optimaal is. Aan de achterkant van het toestel is ook een 13 megapixel-camera te vinden met autofocus en een flitser. Op het gebied van fotografie zit het dus wel snor met de Shot X.

Voor de rest is het Huawei-toestel ook goed voorzien. Dankzij de dunne aluminium behuizing heeft de smartphone een luxe uitstraling en het 5,2 inch-scherm heeft een prima resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het formaat is net klein genoeg om de Shot X gemakkelijk met één hand te bedienen. Voor de opslag van apps en media is 16GB beschikbaar, dat desgewenst is uit te breiden met een micro-sd-kaartje.

De Huawei Shot X in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Huawei Shot X combineert prima specificaties met een prima prijs. Hieronder vind je de belangrijkste features van het toestel:

  • Groot 5,2 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • Draait standaard op Android Lollipop met Emotion UI 3.1-skin
  • Fraaie metalen  behuizing en voorzien van twee 13 megapixel-camera’s
  • Snapdragon 616-chip met een 1,7GHz octacore-processor en 2GB aan werkgeheugen

Meer over de Huawei Shot X

De Shot X wordt aangedreven door een midrange Snapdragon 616-chip met een 1,7GHz octacore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Uit de doos draait het toestel op Android 5.1 met de Emotion UI 3.0-skin van Huawei. De accu heeft een capaciteit van 3100 mAh en staat garant voor een spreektijd van 11 uur en een standbytijd van 400 uur. Gemiddeld zul je ongeveer anderhalve dag vooruit kunnen op één acculading.

De behuizing van de smartphone is gemaakt van aluminium, meet 141,6 bij 71,2 bij 7,8 millimeter  en  weegt 156 gram. Daarmee is de Huawei Shot X niet de dunste en lichtste smartphone van dit moment, maar het is alles behalve een zwaargewicht. Tot slot heeft de Shot X ondersteuning voor 4G, dualsim, bluetooth 4.0 en wifi 802.11 a/b/g/n/ac. Je kunt dus probleemloos gebruikmaken van het snelste (mobiele) internet.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Shot X

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu