Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Huawei Watch 3 Classic kopen: dit moet je weten

Huawei Watch 3 Classic
Huawei Watch 3 Classic
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Conditie
5 resultaten vanaf € 249,99
Gesponsord
Samsung Galaxy S22
KPN
Nu met €10 korting per maand!
  • Gratis 5G
  • Beste mobiele netwerk wereldwijd
  • Extra voordeel met KPN Hussel korting
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
Nu tot €10 korting per maand
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis maandelijks aanpasbaar
Bekijk aanbieding
Huawei Watch 3 Classic
Huawei Watch 3 Classic
36 mmMet mobiel internet
€ 249,99
2 jaar garantie
Huawei
3.2
Huawei
1d
Huawei Watch 3 Classic
Huawei Watch 3 Classic
36 mmMet mobiel internet
€ 259,95
2 jaar garantie
Amazon
4.6
Amazon
2d
Huawei Watch 3 Classic
Huawei Watch 3 Classic
36 mmMet mobiel internet
€ 259,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.9
bol.com plaza
4d
Huawei Watch 3 Classic
Huawei Watch 3 Classic
36 mmMet mobiel internet
€ 407,75
2 jaar garantie
Proshop
9.2
Proshop
3d

Als je de Huawei Watch 3 Classic kopen wil, is het altijd verstandig om eerst even de prijzen te vergelijken. Die kunnen per aanbieder namelijk nog wel eens verschillen. Gelukkig hoeft het vergelijken dankzij onze software niet meer veel tijd te kosten. Bovendien vertellen we je op deze pagina alles waar je op moet letten. 

Let hierop bij een Huawei Watch 3 Classic kopen

Deze nieuwe smartwatch van Huawei werd in 2021 gepresenteerd en is daarmee nog zeer nieuw. Ook is het de eerste smartwatch waar het nieuwe besturingssysteem ‘Harmony OS’ op draait. Deze is geheel door Huawei zelf ontworpen en functioneert prima samen met Android en iOS telefoons. Om volledig gebruik te maken van alle functies heb je echter wel een Huawei smartphone nodig. 

Batterij gaat lang mee

De accuduur is één van de betere in Smartwatch-land. Hij gaat namelijk maar liefst twee weken mee. Dat is gigantisch lang in vergelijking met smartwatches van andere merken. Een Apple Watch moet het met minder dan één dag doen (ongeveer 17 uur) en de Samsung Galaxy Watch 4 met zo’n 40 uur. Bij de Huawei Watch 3 zou je bijna vergeten dat hij überhaupt aan de oplader moet.

Slechts één formaat beschikbaar

De Huawei Watch 3 Classic kopen kan in slechts één formaat, met een diameter van 46 mm. Daardoor lijkt hij een beetje groot op smallere polsen. Wil je liever eerst zien hoe hij om je pols staat? In winkels zoals Mediamarkt of Coolblue ligt vaak een reviewmodel die je kunt passen. Ook zijn er smartwatches van andere merken in dezelfde afmetingen. Denk aan de Samsung Galaxy Watch 4 Classic, ook deze is verkrijgbaar in 46 mm. Door deze te passen kun je ook een goed gevoel krijgen voor de afmetingen van de Huawei Watch 3.

Voor wie is de Huawei Watch 3 Classic kopen een goed idee?

De Watch 3 Classic is een zeer complete smartwatch die alles doet wat je van een smartwatch verlangt. Zo is het een stijlvolle gadget die zowel geschikt is als activity tracker en gezondheidsmonitor, maar je stuurt er ook je muziek mee aan en ontvangt er berichten op. Hij zit bomvol met sensoren en handige functies en daarmee is hij eigenlijk iedereen aan te raden. Hij is wel iets aan de dure kant: de adviesprijs is 399 euro. Gelukkig is hij inmiddels al wel in prijs gezakt en dat maakt hem nog net wat aantrekkelijker dan hij al was.

Zo gebruik je de prijsvergelijker

De prijsvergelijker is heel simpel. De Huawei Watch 3 classic is te koop bij verschillende aanbieders, maar de goedkoopste staat altijd bovenaan. De beste prijs vinden is daarom een fluitje van een cent.

Gebruik de filteropties om ervoor te zorgen dat je alleen de deals vindt die aansluiten op jouw wensen. Als je de beste deal gevonden hebt, klik je door op de aanbieding. Je komt dan terecht op de website van de aanbieder. Daar koop je je nieuwe watch tegen de prijs die jij gevonden hebt.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu