Huawei Watch 3 Elite kopen

Filters
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (6)
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(100)
Watch 3 Elite 36mm Zilver/Zilver
Zilver/Zilver
24u
€ 369,95
(829)
Watch 3 Elite 36mm Zilver/Zilver
Zilver/Zilver
24u
€ 371,00
(152.653)
Watch 3 Elite 36mm Zilver/Zilver
Zilver/Zilver
24u
€ 388,00
(1.504)
Watch 3 Elite 36mm Zilver/Zilver
Zilver/Zilver
24u
€ 389,99
(133.941)
Watch 3 Elite 36mm Zilver/Zilver
Zilver/Zilver
24u
€ 429,00
(18.757)
Watch 3 Elite 36mm Zilver/Zilver
Zilver/Zilver
24u
€ 429,00

De Huawei Watch 3 Elite kopen, dat wil iedereen wel. Met deze smartwatch mag je namelijk gezien worden. Hij is zo vormgegeven dat je er altijd stijlvol uitziet dankzij de luxe materialen en design. Hij is smartwatch, fitness tracker én mode-accessoire. Hij past bij een casual outfit én wanneer je in een mooie business suit loopt. Een intelligent horloge met klasse. Op deze pagina lees je precies waar je op moet letten.

Een Huawei Watch 3 Elite kopen: hier moet je op letten

Naast het stijlvolle design blijft dit natuurlijk een smartwatch die tot aan de nok toe is gevuld met geavanceerde sensoren en functies. Zo kun je niet alleen al je sportieve prestaties bijhouden, je hebt ook inzicht in je gezondheid, krijg je je notificaties binnen en je kunt er mee bellen. Als je een Huawei Watch 3 Elite kopen wil, krijg je het roestvrijstalen bandje automatisch meegeleverd. Je kunt natuurlijk wel altijd het bandje verwisselen als je dat mooier vindt. 

Accu gaat veel langer mee dan concurrerende smartwatches

Bij de meeste smartwatches mag je blij zijn met een accuduur van twee dagen, laat staan een week. Mensen die een Huawei Watch 3 Elite kopen gaan daar echter dik overheen. Zij mogen genieten van een accuduur van maar liefst twee weken. Dit heeft te maken met het speciale besturingssysteem van Huawei: Harmony OS. Deze gaat extreem zuinig om met de beschikbare energie.

Voor wie is deze smartwatch geschikt?

Deze smartwatch is uitgebreid en stijlvol, waardoor vrijwel iedereen er wel blij mee zou zijn. Hij is echter wel een beetje aan de dure kant. Daarnaast zijn er nog niet heel veel apps voor Harmony OS, wat voor sommige mensen wel een nadeel kan zijn. We zouden de Watch 3 Elite als eerste aanbevelen aan mensen die ook al een smartphone van Huawei hebben. Deze werkt namelijk mooi op hetzelfde OS en gaan goed samen. Als je een strak budget hebt, is een andere smartwatch waarschijnlijk beter geschikt.

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker staat de goedkoopste optie altijd bovenaan. De beste prijs vinden is dus geen enkele moeite. Let er op dat er nog wel andere aspecten zijn die de deal kunnen beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan levertijd. Misschien vind jij het niet erg om iets meer te betalen als je je bestelling dan wel eerder in huis krijgt. Gebruik daarom altijd de filteropties om alleen de deals te zien die relevant zijn voor jou.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's