Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Huawei Watch 3 Pro Classic kopen: scoor hier de beste deal

Huawei Watch 3 Pro Classic
Huawei Watch 3 Pro Classic
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Conditie
2 resultaten vanaf € 354,00
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
Nu tot €10 korting per maand
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis maandelijks aanpasbaar
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Huawei Watch 3 Pro Classic
Huawei Watch 3 Pro Classic
36 mmMet mobiel internet
€ 354,00
2 jaar garantie
Bol.com
5.9
Bol.com
2d
Huawei Watch 3 Pro Classic
Huawei Watch 3 Pro Classic
36 mmMet mobiel internet
€ 399,99
2 jaar garantie
Huawei
3.2
Huawei
1d

Een Huawei Watch 3 Pro Classic kopen is perfect voor mensen die een smartwatch zoeken met een klassiek uiterlijk. Hij zit bomvol sensoren om allerlei sportieve- en gezondheidsaspecten mee bij te houden. En met een accuduur van maar liefst twee weken heb je ook niet om de haverklap een oplader nodig. Dankzij de prijsvergelijker bovenaan deze pagina vind je heel eenvoudig de beste deal. Zo betaal je nooit teveel en dat is natuurlijk erg prettig.

Een Huawei Watch 3 Pro Classic kopen? Dit moet je weten

Een Huawei Watch 3 Pro Classic kopen lijkt op het eerste gezicht zeer aantrekkelijk en dat is het ook. Toch zijn er wel een paar kleine dingen waar je wel van op de hoogte moet zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om deze smartwatch met 4G en telefonie te krijgen, zodat je je smartphone thuis kunt laten voortaan. Echter biedt niet niet iedere provider eSim abonnementen aan. Check dit daarom eerst met je provider, als je daar gebruik van wil maken. 

Harmony OS dus geen Google Play Store

De smartwatch draait op Harmony OS, dat is Huawei’s eigen besturingssysteem. Deze gaat extreem zuinig met je energie om, waardoor je tot maximaal 14 dagen met een volle accu kunt doen. Uiteraard is dit afhankelijk van je gebruik. Aan de andere kant betekent dit ook dat je geen apps kunt downloaden uit de Google Play Store. Wel is er een aparte app store te vinden, maar daar vind je bijna geen apps in. Veel bedrijven optimaliseren hun software namelijk (nog) niet voor Harmony OS. Je favoriete apps van partijen anders dan Huawei zelf, komen daarom niet of nauwelijks (of pas veel later) naar jouw smartwatch. Dat is wel een puntje om rekening mee te houden, maar hoeft geen deal breaker te zijn. 

Over het algemeen is een Huawei Watch 3 Pro Classic kopen een goed idee. Voor de volledige informatie lees je natuurlijk ook onze device pagina voor deze fraaie smartwatch.

Zo maak je gebruik van de beste aanbiedingen

Bovenaan deze pagina vind je onze prijsvergelijker. Deze handige software wordt automatisch voorzien van de meest recente prijsinformatie van de verschillende aanbieders. Daardoor weet je altijd waar je op dit moment de beste deal scoort. De goedkoopste optie staat altijd bovenaan, klik dus op de aanbieding en je komt direct op de juiste pagina van de webshop. Daar doorloop je dan het bestelproces zoals je normaal ook zou doen.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu