Huawei Watch 3 Pro Elite

Huawei Watch 3 Pro Elite

1/6

Pluspunten

  • Batterijduur van zo'n twee weken
  • Prachtig amoled-scherm met hoge resolutie
  • Veel sensoren aan boord voor allerlei inzichten

Minpunten

  • Harmony OS biedt nog weinig applicaties
  • Adviesprijs is aan de hoge kant

Huawei Watch 3 Pro Elite

De Watch 3 Pro Elite is het meest premium model – en ook meteen het duurste – uit de Watch 3-serie. Het horloge werd net als de andere watches gepresenteerd in 2021, draait op Harmony OS en heeft een lange batterijduur. Op deze pagina lees je alles over de Watch 3 Pro Elite van Huawei.

Lees verder na de advertentie.

Premium prijs, premium horloge

De Huawei Watch 3 Pro Elite zit naast zijn stijlvolle ontwerp vol met mooie functies. Hij houdt al je work-outs bij dankzij uitgebreid sportmodi, maar staat ook goed in combinatie met een luxe outfit. Het horloge beschikt over alle functies die je van een smartwatch verwacht. Denk hierbij aan bellen, tonen van notificaties en ondersteuning voor tientallen apps uit de eigen downloadwinkel.

Het horloge is alleen te verkrijgen als model met een kast van 46mm. De kast van de 3 Pro Elite is gemaakt van geborsteld titanium. Ook het bandje is van titanium. Wel zijn deze uitwisselbaar, zodat je altijd zelf een bandje bij kunt kopen of kunt wisselen.

Titanium is veel steviger dan aluminium of roestvrij staal. Je hebt dus niet snel last van gebruikssporen. Dat is prettig, aangezien je je horloge waarschijnlijk de hele dag draagt. Zowel tijdens het sporten als op je werk. Of zelfs ’s nachts, aangezien de Watch 3 Pro Elite je slaapritme helemaal voor je bijhoudt.

Huawei Watch 3-family
Huawei Watch 3-familie

Grote accu gaat wel 14 dagen mee

De Huawei Watch 3 Pro Elite heeft een accu die tot wel twee weken meegaat. Dat is een stuk langer dan veel andere smartwatches, wat een voordeel is van het eigen besturingssysteem: Harmony OS. Het slimme horloge houdt constant je hartslag bij, je stressniveaus en het zuurstofgehalte in je bloed. Ook ontvang je natuurlijk al je notificaties op je pols.

Bediening gaat voornamelijk via het grote aanraakgevoelige amoled-scherm, of via de fysieke knoppen aan de zijkant. Daar vind je onder andere een digitaal kroontje, waarmee je zo makkelijk door de menu’s en instellingen scrollt.

Uitgerust met het eigen Harmony OS

De Watch 3-serie is voorzien van het eigen Harmony OS en daarmee zijn het de eerste slimme horloges van de fabrikant. Naast smartwatches vind je het ook op andere wearables, smartphones of bijvoorbeeld tablets en slimme schermen.

Je kunt smart home-apparaten vanaf je pols bedienen, mits deze dus compatibel zijn met Harmony OS. Via de eigen downloadwinkel kun je apps downloaden voor de digitale polsklok, maar het aanbod is nog wat karig. Helemaal als je dat vergelijkt met Wear OS van Google of Tizen OS van Samsung. 

Huawei Watch 3-family
Huawei Watch 3-familie

Prijs en verkrijgbaarheid Huawei Watch 3 Elite Pro

De Watch 3 Elite Pro heeft een adviesprijs van 599,99 euro.
Bestel de Huawei Watch 3 Elite Pro bij Belsimpel

Dit is niet de enige smartwatch van Huawei. Benieuwd wat het bedrijf nog meer te bieden heeft? Bekijk dan de Huawei Watch 3 Classic, de Huawei Watch 3 Active, de Huawei Watch 3 Pro Classic en de Huawei Watch 3 Elite eens. Lees natuurlijk ook onze pagina over wearables, waar je meer leest over slimme apparaten voor om de pols of voor in je oren.

Huawei Watch 3 Pro Elite

Huawei Watch 3 Pro Elite prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Huawei Watch 3 Pro Elite prijzen. Bekijk alle Huawei producten.

Alle Huawei producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's