De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei Watch 3 Pro Elite kopen: vergelijk hier de beste deals

Huawei Watch 3 Pro Elite
Huawei Watch 3 Pro Elite
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Conditie
3 resultaten vanaf € 581,29
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Huawei Watch 3 Pro Elite
Huawei Watch 3 Pro Elite
36 mmMet mobiel internet
€ 581,29
2 jaar garantie
Amazon
4.8
Amazon
2d
Huawei Watch 3 Pro Elite
Huawei Watch 3 Pro Elite
36 mmMet mobiel internet
€ 599,00
2 jaar garantie
Media Markt
4.4
Media Markt
1d

Voor mensen die op zoek zijn naar een smartwatch van de hoogste kwaliteit, uitstraling en functies, is een Huawei Watch 3 Pro Elite kopen een goed idee. Gemaakt van premium materialen en tjokvol met sensoren en mogelijkheden, maar ook een prijs die daarom aan de hoge kant is. Gebruik daarom eerst onze prijsvergelijker om van de beste aanbiedingen te profiteren.

De Huawei Watch 3 Pro Elite kopen? Dit moet je weten

De nieuwste en beste smartwatch van Huawei draait op hun eigen Harmony OS. Dat heeft voordelen en nadelen. Zo is hij extreem zuinig waardoor de batterij lang mee gaat. Als je de spaarstand gebruik gaat hij zelfs wel 3 weken mee. Bij normaal gebruik zal het eerder tussen 10 en 14 dagen zijn. Desalniettemin is dit zeer indrukwekkend. Het grootste nadeel van Harmony OS is hun eigen app store. Daar zijn op dit moment gewoon nog niet zoveel apps in te verkrijgen omdat het allemaal relatief nieuw is. Het is niet per se nodig om een Huawei telefoon te hebben, maar dat maakt de ervaring wel beter.

Sensoren, mogelijkheden en notificaties

Mensen die een Huawei Watch 3 Pro Elite kopen zullen blij zijn met de eSIM mogelijkheden, waardoor je met je smartwatch kunt bellen zonder je telefoon. Hierdoor zou je zelfs voortaan je telefoon thuis kunnen laten. Er zit alleen geen microfoon of speaker in het apparaatje zelf, als je wil bellen heb je dus wel je draadloze oortjes of koptelefoon nodig. Het kan ook nog afhankelijk zijn van je provider of je van deze mogelijkheden gebruik kunt maken in Nederland. Check dat daarom eerst even. 

Met betrekking tot fitness tracking zit je helemaal goed met deze smartwatch. Je houdt eenvoudig zeer veel verschillende sportieve activiteiten bij. Daarbij meet je je hartslag, verbrande calorieën, aantal gezette stappen, hoe lang je al bezig bent, de afgelegde afstand en meer. Hij is ook waterdicht tot 50 meter diep, dus tijdens het zwemmen houdt je hem gewoon om. 

Zo gebruik je de prijsvergelijker

De goedkoopste optie staat in onze prijsvergelijker altijd bovenaan. Als je goedkoop een Huawei Watch 3 Pro Elite kopen wil, ben je dus snel klaar. Mocht je ook nog geven om shopwaardering of levertijd, dan kun je de filteropties gebruiken om alleen het aanbod te zien dat relevant is voor jou. De aanbiedingen zijn altijd actueel dus je weet zeker dat je naar de huidige prijzen kijkt. 

Klik vervolgens door op de beste deal voor jou en je komt direct op de juiste pagina van de webshop. Daar kun je dan zoals je normaal ook doet een Huawei Watch 3 Pro Elite kopen.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu