Huawei Watch Fit kopen

Goedkoopste Watch Fit aanbiedingen: 10 deals gevonden bij 5 webshops Prijsupdate: 11 minuten geleden
Filters
Schermgrootte
Toon resultaten (10)
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (10)
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(148.195)
Watch Fit 42mm - Grijs/Zwart
4GB
Grijs/Zwart
24u
€ 79,99
(1.477)
Watch Fit 46mm Zwart
4GB
2 kleuren
24u
€ 89,99
(61.636)
Watch Fit 42mm - Goud/Roze
4GB
Goud/Lichtroze
24u
€ 92,99
(148.195)
Watch Fit 46mm Zwart
4GB
2 kleuren
24u
€ 93,99
(18.466)
Watch Fit 42mm - Goud/Roze
4GB
Goud/Lichtroze
24u
€ 99,00
(18.466)
Watch Fit 46mm Zwart
4GB
2 kleuren
24u
€ 99,00
(52.662)
Watch Fit 42mm - Grijs/Zwart
4GB
Grijs/Zwart
24u
€ 109,95

Als je een Huawei Watch Fit kopen wil, is het altijd goed om de belangrijkste informatie bij elkaar te zoeken. Ook wil je natuurlijk weten waar hij het voordeligst te krijgen is. Voor beide punten ben je op deze pagina aan het juiste adres. De Huawei Watch Fit is een handige wearable dat dienst doet als horloge, stappenteller en activity tracker.

Let hierop bij als je een Huawei Watch Fit kopen wil

De Huawei Watch Fit is één van de goedkopere smartwatches die er te krijgen zijn. Ondanks de lage prijs haal je toch een goede, doch enigszins beperkte gadget in huis. De Chinese wearable zit helemaal vol met sensoren die van alles voor je bijhouden. Denk aan je hartslag, een stappenteller, verschillende workouts en meer. Lang niet gek voor de prijs die je betaalt. 

Lange accuduur en waterdicht

Als je fan bent van een lange accuduur, dan is een Huawei Watch Fit kopen zeker een goed idee. Deze smartwatch gaat namelijk maarliefst 10 dagen mee zonder een oplader. Daarbij houdt je hem dag en nacht om ook je slaapkwaliteit te tracken. Zelfs tijdens het douchen en zwemmen kun je hem aanhouden. Hij is namelijk waterdicht. Dat maakt de watch perfect voor mensen die geregeld in het zwembad te vinden zijn om baantjes te trekken.

Wat kan hij niet?

Dankzij de lage prijs weet je dat je op sommige punten ook wat moet inleveren. Zo kun je bijvoorbeeld niet contactloos betalen met je smartwatch. Ook is het niet mogelijk om op berichten te antwoorden via de Watch. Je kunt ze wel lezen, maar om te reageren heb je toch je smartphone nodig. Om volledig gebruik te maken van alle functies heb je wel de Huawei gezondheid app nodig, deze is gewoon gratis. Ook koppelt hij niet aan je oortjes of koptelefoon. Als je naar muziek wil luisteren tijdens je workout, moet je dus toch je telefoon bij je hebben.

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker staat de goedkoopste aanbieding altijd bovenaan. Het kan echter wel om de versie gaan die jij precies niet wil hebben, bijvoorbeeld omdat de kleur verkeerd is. Gebruik daarom altijd de filteropties om alleen het aanbod te zien dat voor jou interessant is.

Klik vervolgens op de groene knop met ‘naar aanbieding’, je komt dan direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar kun je de Huawei Watch Fit kopen zoals je normaal ook zou doen.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's