De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei Watch GT 2 Pro kopen: hier vind je de beste prijzen

Huawei Watch GT 2 Pro
Kleur behuizing
Huawei Watch GT 2 Pro
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Kleur behuizing
Conditie
5 resultaten vanaf € 251,00
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Huawei Watch GT 2 Pro
Huawei Watch GT 2 Pro
35 mm
€ 251,00
2 jaar garantie
Amazon
4.8
Amazon
2d
Huawei Watch GT 2 Pro
Huawei Watch GT 2 Pro
35 mm
€ 263,00
2 jaar garantie
Bol.com
5.8
Bol.com
1d
Huawei Watch GT 2 Pro
Huawei Watch GT 2 Pro
35 mm
€ 299,00
2 jaar garantie
Media Markt
4.4
Media Markt
1d

Wil jij graag een Huawei Watch GT 2 Pro kopen? Dan is het altijd verstandig om eerst uit te zoeken waar deze het voordeligst te krijgen is. Gelukkig vind je daarvoor een prijsvergelijker op deze pagina. Onderaan deze tekst vind je uitleg over hoe die het beste te gebruiken is. Bovendien vertellen we je precies waar je allemaal op moet letten.

Een Huawei Watch GT 2 Pro kopen: let hier op

De Huawei Watch GT 2 Pro is een betere versie van de reguliere Watch GT 2. Toch zat er een volledig jaar tussen de beide releases (2019 en 2020 respectievelijk). De Pro versie heeft daardoor niet alleen hele fijne prestaties. Ook het materiaalgebruik en het design zijn van hoge kwaliteit. 

Ten opzichte van de het normale model heeft deze smartwatch allerlei extra leuke functies en sensoren. Zo kun je er meer dan 100 verschillende sporten in bijhouden en meten, wat een ontzettend groot aantal is. Daarnaast heb je een kompas, een barometer en een GPS waardoor je hardlooprondjes nauwkeurig worden bijgehouden. Deze elegante smartwatch is daarmee natuurlijk zeer geschikt voor de actieveling maar ook voor mensen die gewoon op zoek zijn naar een leuke gadget.

Eigen besturingssysteem van Huawei

Mensen die een Huawei Watch GT 2 Pro kopen willen, doen er goed aan om even te kijken naar Huawei’s eigen OS. Deze werkt zowel samen met Android als iOS toestellen, maar werkt pas echt optimaal als je ook een Huawei telefoon hebt. Heb je dat niet, dan zijn sommige functionaliteiten van het horloge onbruikbaar.

Zo gebruik je onze prijsvergelijker

Als je de Huawei Watch GT 2 Pro kopen wil, ga je natuurlijk eerst checken waar deze het goedkoopst is. Gelukkig maakt onze prijsvergelijker dat heel eenvoudig. De laagste prijs staat namelijk altijd bovenaan. 

Er kunnen natuurlijk meerdere factoren belangrijk voor je zijn. Denk bijvoorbeeld aan levertijd. Gebruik daarom de filteropties om alleen het aanbod te zien dat voor jou relevant is. 

Als je de beste deal gevonden hebt, klik je eenvoudig door naar de website van de winkel. Daar bestel je dan je nieuwe smartwatch.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu