De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Huawei Watch GT 2 kopen: hier is hij het goedkoopst

Huawei Watch GT 2
Kleur behuizing
Huawei Watch GT 2
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Kleur behuizing
Conditie
Levertijd
3 resultaten vanaf € 142,33
Gesponsord
Samsung Galaxy S24
Vodafone
Tot €200 extra inruilwaarde
  • Bij inruil van je oude toestel
  • Inclusief 5G internet
  • Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Huawei Watch GT 2
Huawei Watch GT 2
46 mm
€ 142,33
2 jaar garantie
Amazon
4.4
Amazon
2d
Huawei Watch GT 2
Huawei Watch GT 2
46 mm
€ 184,99
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
1d

De smartwatches van Huawei draaien op hun eigen besturingssysteem. Als je de Huawei Watch GT 2 kopen wil, is dit daarom wel een puntje om rekening mee te houden. Hij werkt daarom ook het beste met een Huawei smartphone. Het horloge werd in 2019 uitgebracht, maar is nu nog steeds te koop tegen een veel lagere prijs. Daardoor is het ook nu nog een goede optie.

De Huawei Watch GT 2 kopen: let hier op

Het zelfontwikkelde OS van Huawei heet LiteOS en kan overweg met zowel Android als iOs. Toch, om van alle functionaliteiten gebruik te maken heb je ook een Huawei toestel nodig. Heb je die niet, dan mis je ook een paar functies op het horloge.

Super accu-duur

De batterij van de Watch GT 2 gaat erg lang mee. Je kunt er eenvoudig een week mee vooruit zonder hem te hoeven opladen. Uiteraard heeft dit wel te maken met hoe intensief je hem gebruikt. In de praktijk kan het dus iets meer of iets minder zijn.

Geschikt voor basistaken

Als je op zoek bent naar het volgende James Bond-horloge, dan kun je beter verder zoeken. Het app aanbod is namelijk erg karig, waardoor je er eigenlijk alleen wat basistaken mee kunt uitvoeren. Welke zijn dat dan? Denk aan het bijhouden van je sportprestaties, het meten van je hartslag, het checken van meldingen, etc.

Voor wie is de Huawei Watch GT 2 kopen een goed idee?

Deze smartwatch is vooral geschikt voor mensen die nog nooit een smartwatch hebben gehad, maar er wel één overwegen. Uiteraard past deze watch nog beter bij je als je nu al een Huawei telefoon hebt. Dankzij de lage prijs en de basisfuncties is hij zeer geschikt als ‘instapmodel’ voor mensen die vooral benieuwd zijn of een smartwatch wel bij hen past. Dit geeft je mooi de kans om er goedkoop één te proberen.

Hij is niet geschikt als vervanging van je huidige smartwatch, welke dat dan ook is. Daarvoor zijn er nieuwere modellen met meer uitgebreide functionaliteit. Je wil natuurlijk wel dat je nieuwe smartwatch een niveautje beter presteert dan je huidige.

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker staat de goedkoopste aanbieding altijd bovenaan. Let er op dat het dan om het kleinere model gaat. Wil je liever de smartwatch met de grotere diameter, dan betaal je daar meestal ook wat meer voor. Je kunt dit aanvinken in de filteropties, zodat je alleen het aanbod te zien krijgt dat ook daadwerkelijk interessant voor je is.

Eenmaal de beste deal voor jou gevonden? Klik dan door op de aanbieding waardoor je op de website van de verkoper terecht komt. Daar plaats je dan je bestelling tegen de beste prijs.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu