Huawei Watch GT 2e kopen: vergelijk hier de beste prijzen

Filters
Levertijd
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (9)
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(836)
Watch GT 2e 46mm Zwart/Zwart
4 kleuren
5d
€ 90,57
(45.922)
Watch GT 2e 46mm Zilver/Groen
5 kleuren
24u
€ 109,00

Een Huawei Watch GT 2e kopen is echt iets voor echte sporters. Dit slimme horloge werd enige tijd later dan de normale Watch GT 2 uitgebracht, maar eerder dan de Pro-versie. De GT 2e richt zich voornamelijk op sporters dankzij het grote aantal activiteiten dat je kunt bijhouden. In deze tekst zetten we netjes uiteen waar je op moet letten bij de aanschaf van deze fraaie smartwatch.

Let hierop bij een Huawei Watch GT 2e kopen

Een Huawei Watch GT 2e kopen brengt één heel duidelijk voordeel. De accuduur is geweldig. Deze houdt het maar liefst twee weken uit en dat zien we bijna nergens in de smartwatch wereld. Populaire smartwatches zoals de Apple Watch of de Samsung Galaxy Watch 4 houden het aanzienlijk korter vol. 

Eigen LiteOs

De goede accuduur heeft vooral te maken met het eigen besturingssysteem (OS) van Huawei. Die gebruikt namelijk maar zeer weinig stroom en daardoor gaat het langer mee. Het systeem werkt prima samen met zowel Android als iOs, maar als je echt van alle functies gebruik wil maken heb je een Huawei telefoon nodig om de smartwatch mee te koppelen.

Voor wie is een Huawei Watch GT 2e kopen een goed idee?

Er werd al even vermeld dat deze smartwatch vooral geschikt is voor sporters. Hij is echter ook zeer geschikt voor mensen die meer inzicht willen hebben in hun gezondheid. De wearable zit namelijk tot de nok toe gevuld met allerlei handige sensoren. Daarmee meet je onder andere:

  • Je bloed-zuurstofgehalte
  • De kwaliteit van je slaap
  • Je hartslag
  • Het aantal gezette stappen per dag
  • Etc.

De verzameling en analyse van deze data kan je een goed beeld geven van je gezondheid en fitheid. Ben je op zoek naar een iets luxer uiterlijk? Dan is de Pro versie ook aan te raden.

Zo gebruik je de vergelijker

Onze prijsvergelijker is zeer eenvoudig te gebruiken. De beste prijs staat namelijk altijd bovenaan. Het kan echter zijn dat die deal om een andere reden minder aantrekkelijk is, bijvoorbeeld door een langere levertijd. Gebruik daarom altijd de filteropties om alleen het aanbod te zien dat voor jou relevant is. 

Als je de beste deal gevonden hebt, klik je eenvoudig door naar de website van de aanbieder. Daar maak je dan je bestelling af.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's