Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5 inch
Camera
13 megapixel

Huawei Y6 (2017) kopen - wat moet je weten?

Een goedkopere smartphone dan deze Huawei Y6 (2017) zul je niet zomaar vinden. Het toestel kost slechts iets meer dan 100 euro, maar heeft wel alles in huis wat je van een mobiele telefoon zou verwachten. Kies voor deze smartphone als je op zoek bent naar een instapmodel met weinig fratsen. De Y6 is prima geschikt voor WhatsApp en andere populaire apps. Zo blijf je wel met iedereen in contact, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

Dat betekent echter niet dat deze Huawei helemaal niets te bieden heeft. Het toestel is namelijk uitgerust met een 5 inch-scherm dat een hd-resolutie heeft - zo heb je dus toch nog lekker scherp beeld. Achterop zit zelfs een 13 megapixel-camera, waarmee je prima foto's kunt maken. De 16GB opslagruimte is genoeg om een groot aantal apps op kwijt te kunnen.

Huawei Y6 (2017) prijs: veel voor weinig

Ga je een Huawei Y6 2017 kopen, dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken om je portemonnee. De Chinese fabrikant Huawei staat op zich al bekend om het bieden van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en dat merk je duidelijk aan dit toestel.

Kies voor een Huawei Y6 (2017) met abonnement

Wil je extra besparen, kies dan voor een Huawei Y6 met abonnement. Dat is verkrijgbaar bij zowat alle grote providers. Vaak kun je het toestel al voordelig krijgen bij een goedkoop abonnement zonder bijbetaling. Dan ben je direct voorzien van een compleet pakket: een uitgebreid toestel, een databundel en genoeg minuten voor behoorlijk wat gesprekken.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app